Puidust aknad ja uksed - väärikas valik!

Puidust aknad ja uksed - väärikas valik!

Puit on olnud ajast aega kindel, tugev ja kestev materjal. Kõikjal Eestis on säilinud maju, kus ees puitraamides aknad ja uksed, millel vanust juba üle poole sajandi. Puidust avatäited on parema soojapidavusega, puit on looduslik ja naturaalne. Puitu saab töödelda ja kujundada suuremas valikus.
Tänapäeval saab tellida oma maitse järgi väga erinevat tüüpi aknaid ja uksi.

Aknad- meie kliimatingimustesse sobib kõige rohkem MSE aken ehk soome tüüpi aken, kahe raamiga üheaegselt sissepoole avanev puit- või puitalumiinium aken, millel kahekordne pakett siseraamis ja 4 mm klaas välisraamis. Soome tüüpi aknad on parema soojus- ja müraisolatsiooniga, tagavad parema niiskustasakaalu ruumides ning on oluliselt kauakestvamad.

Uksed- mitmekülgne töötlus ning erinevate puiduliikide kasutamine annab suurepärase võimaluse unikaalsete uste kujundamiseks. Siseuksed, välisuksed, väravad, lükanduksed, laudisuksed, tahveluksed, klaasidega uksed jne. Erinevad lisavõimalused, ka vanade uste restaureerimine. Soojustatud uksed, helikindlad uksed, tuldtõkestavad uksed. Puitustele lisaks veel spoonitud või MDF värvitud uksed erinevate profiilidega.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.