Kaunite värvilaikudega, hubase maakodu erinevad magamistoad

Kaunite värvilaikudega, hubase maakodu erinevad magamistoad

Seekord toome teieni väikse ülevaate ühe kauni maakodu erinevatest magamistubadest ja koridorist.

Esimesed kaks tuba on kõige ülemise korruse lastetoad, kus leidub rohkelt taaskasutusest või vanakraami turult leitud kauneid vanu mööbliesemeid ja sisustusaksessuaare, mis sobituvad ühe maakodu interjööri sisustamiseks ideaalselt. Esimeses lastetoas on seinad osaliselt kaetud lillemustrilise tapeedi ja ühevärvilise tapeediga, mille tapeedis leiduvaid toone viidud üle ka interjööri tekstiili ja sisustusse.

Teises lastetoas on ühendatud kolm värvitooni valge, helehall, heleroheline läbi mööblidetailide ja interjööri seinte. Vana antiikne väike öökapp saanud valgeks värvides uue kena ilme, mis helehalli seinte ja helerohelise voodi kõrval tuleb koos rohelise taime ja vana lambiga efektselt esile. Heleroheliste vooditel näeb eelmise lastetoa tapeedi mustrit, mis toodud antud lastetuppa läbi vooditekstiili. 

Trepist alla minnes jääb teisele korrusele tapeeditud koridor (William Morris Limestone/Artichoke tapeet), kus kaunis mustriline tapeet tuleb valgete aknaraamide, valgete põranda- kui laeliistude ja valgete uste kõrval kenasti esile. Koridori suurte akende juurde tehtud mõnus istumisnurk antiiksete tugitoolidega ja valgeks värvitud vana abilauaga, kus hetkel ühel toolil puhkab mõnusalt pere lemmik. Lisaks on esikusse paigutatud kena antiikne, valgeks värvitud mahukas riidekapp, erinevate esemete hoiustamiseks.

Samal korrusel asuvad kaks suuremat tapeeditud magamistuba, kus esimese magamistoa seintele valitud Morris & Co. Golden Lily, Green / Red imeilus tapeet, mis suurepäraselt sulandub kokku ülejäänud ruumi valitud mööbli, tekstiili kui sisustusega. Antud tapeediga mustri juurde kombineeritud nii heledamaid kui ka üksikuid tumedamaid toone, mis pehmendaksid jõulise mustri ilmet interjööris. Valget tooni toodud ruumi läbi valge magamistoa ukse, kummuti, valge voodi ja öökapil oleva lambikupli kaudu. Pruuni tooni toodud sisse läbi erinevate vanade, väiksemate mööblidetailide. Kahvaturoosat tooni kombineeritud ruumi läbi kardinate ja tükike kollast tooni läbi väikse kapi. Üldmulje jäänud magamistoas mõnusalt hubane.

Teises teise korruse magamistoas kohtab heledamat, prantsuse käekirjaga magamistuba, kus seinatapeediks valitud  Fjärsman tapeet, kuhu juurde kombineeritud nii valget, erinevaid siniseid kui beeže toone.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod : historiskahem.se, Fotograaf: Joakim Johansson

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.