Võrratu kooslusega köök, millele on raske vastu panna!

Võrratu kooslusega köök, millele on raske vastu panna!
Teie ees on kaunis paralleelne köök, kus William Morrise tapeet Golden Lily kaunistab oma rikkalike värvidega köögiseina, mis harmoneerub hästi musta värvi köögiuste, messingist käepidemete, segisti ja valge töötasapinnaga.
 
Tapeediga seinal, köögikappide kohal mitmed musta värvi avatud riiulid nii söögiriistadele kui klaasidele. Lisaks on seinale paigaldatud kaks tööstusliku ilmega seinavalgustit (Jieldé ). Kööki renoveerides, lastud integreeritava pliidi kohale lakke ehitada ventilaator, mida juhitakse puldiga. Tapeediga seina vastasseinas maast laeni köögikapid koos integreeritava ahjuga. Köögi põrandat katab originaalne puitpõrand, mille pind puhastatud ja jäetud oma naturaalset tooni.
 
Köögi kõrval on eraldi koht söögilaua jaoks, mis mahutab ära väiksema laua koos nelja tooliga. Siin jätkub peale kahhelkivist ahju, samas seinas, köögist pärit William Morrise tapeet. Ülejäänud seinaosad värvitud valgeks. Söögilaual lisab hubasust, valge laudlina, millel kaunid tulbid läbipaistvas vaasis. Laua otsas, seinale paigutatud mitu abstraktse kunstiga seotud postrit, mis lisavad valgele seinale veidi värvi. (Pane tähele, et postri värvitoonid ühtivad nii tapeedimustri kui köögimööbli musta tooniga).
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.