Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Ma tean, et teile meeldib see lihtne ja maitsev lõheretsept! Haarake koostisained ja soojendage pann, sest on aeg alustada!
Koostis
1 suurem lõhefilee
1 spl oliiviõli
⅓ tassi kuiva valget veini (nt Sauvignon Blanc)
⅛ tassi sidrunimahla
1 spl mett
½ spl peeneks hakitud värskeid rosmariini lehti
1 tl maisitärklist
sool ja pipar
kaunistamiseks sidruniviilud ja rosmariin
Valmistamine
Lõika lõhefilee portsjonisuurusteks tükkideks. Puista lõhele soola ja pipart ning pintselda pealt oliiviõliga. Kuumuta suur pann keskmisel kuumusel. Lisage pannile lõhe nahaga pool ülespoole, katke kaanega ja küpseta umbes 3-4 minutit. 4 minuti pärast keerake lõhe ümber ja küpseta veel 3 minutit. Eemalda lõhe pannilt ja tõsta kõrvale. Lisa samale pannile vein, sidrunimahl, mesi ja rosmariin. Sega ja küpseta umbes 2 minutit. Lahusta maisitärklis väikeses koguses vees (umbes 3 spl) ja lisa kastmele. Küpseta veel minut ja lisa lõhe pannile nahk ülespoole. Keera kuumus maha, kata nõu kaanega ja lase paar minutit puhata.
Enne serveerimist pööra lõhe ümber ja kaunista sidruniviilude ja värske rosmariiniga.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.