Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Retseptis on esmapilgul vähe komponente ja see võib tunduda lihtne, kuid just selle lihtsuse kaudu avanevad võimalused maitsete ja tekstuuride nüanssidele. Munade küpsetamine on samal ajal nii tagasihoidlik kui ka peen – iga samm tuleb läbida täpselt, et tulemus oleks imetlusväärne. Õige rasvaine valik, kuumuse kontroll ja maitseainete lisamine – igaüks neist on oluline etapp, mis viib lõpliku maitseelamuseni.
Koostis:
4-5 muna
1 sl. rasvainet
soola
pipart
sibulapelseid
juustu
Valmistamine:
Kõigepealt vali sobiv pann, mis tagab ühtlase kuumenemise ja millel muna ei kleepu. Kuumuta pannil mõõdukal kuumusel veidi rasvainet, näiteks võid, selitatud võid või õli. Oota, kuni rasvaine on täiesti kuum, ent ära lase sellel suitseda. Oluline on, et pann ja rasvaine oleksid piisavalt kuumad, et muna hakkaks kohe küpsema, kuid mitte nii kuumad, et see kiirelt pruunistuks.
Nüüd, hoides muna kindlalt käes, löö see ettevaatlikult panni kohale. Tee seda nii, et rebu jääks terveks ja vajuks õrnalt pannile. Kui muna on pannile jõudnud, alanda kuumust veidi, et muna küpseks ühtlaselt ja rahulikult, ilma liigse kuumuse tõttu koheselt pruunistumata.
Jälgi hoolikalt, kuidas munavalge hakkab kergelt hüübima ja muutub läbipaistmatuks. See on hetk, mil saad juba otsustada, kas soovid munarebu jätta täiesti vedelaks või lasta sel kergelt hüübida. Kui eelistad vedelat rebu, tõsta muna kohe pannilt, kui valge on hüübinud. Kui aga soovid veidi tahkemat rebu, lase sel veel mõned hetked küpseda.
Enne serveerimist maitsesta muna peene soolaga. Soovi korral võid lisada ka värskelt jahvatatud musta pipart, mis toob esile muna maheda maitse. Lisaks võid munale puistata hakitud sibulapealseid, mis annavad roale värskust ja värvi, või raputada peale veidi riivitud juustu, mis sulab kuuma muna peale, lisades sellele rikkalikkust ja sügavust. Serveeri kohe, et nautida muna õrnalt hüübinud tekstuuri ja maitseelamust.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.