Combisystem tarvikud ja Gardena lehekoguja sügistööde hõlbustamiseks teie aias

Combisystem tarvikud ja Gardena lehekoguja sügistööde hõlbustamiseks teie aias

Igal sügisel tuleb enne talve tulekut ära teha mõningad aiatööd, et kevadel oleks aias lihtsam töötada.

Erinevate aiatööde puhul aga vajame sobivaid aiatööriistu. Tutvustame teile mõningaid Gardena Combisystem aiatööriistu just sügistööde jaoks, mis teevad need tööd teie jaoks palju mugavamaks. Koheselt tooks esile selle, et Gardena Combisystem aiatööriistadel on nutikas vahetatav tööriistade süsteem, mis vähendab oluliselt teie aiatööriistade jaoks vajalikku hoiuruumi. Nutikas tööriistasüsteem põhineb universaalses käepidemes, mille külge saab hõlpsalt kinnitada erinevaid Gardena Combisystem tööriistu. Combisystem puuvars 150 cm

1. Sügisandide- õunte korjamine maast.

Üheks suurepäraseks abiliseks on sell puhul GARDENA puuviljakorjaja, mille abil on puu otsast mahakukkunud puuvilju väga lihtne ilma kummardamata korjata. Tänu elastsetele plastikust piidele mahuvad 4-9 cm läbimõõduga puuviljad sealt läbi ning need saab kokku korjata. Pole vahet kas need on männikäbid või õunad – lihtsalt rulli korjajaga nendest üle ning kogu kokku.

Õunad, mis aga veel õunapuu otsas.
Nende korjamiseks tuleb appi GARDENA CombiSystem puuviljakorjaja, mis sobib ideaalselt puuviljade korjamiseks puu otsast. Plastist harude vahel olevat väikesed piid võimaldavad hõlpsalt korjata ka väiksemaid puuvilju. Puuviljad kogutakse vastupidavasse kotti. Tänu käepidemele on puuvilju mugav korjata madalatelt puudelt või madalal rippuvatelt okstelt ka CombiSystem vart kasutamata. Et mugavalt puu kõikide oksteni küündida ning korjamist lihtsustada, on puuviljakorjaja töönurk tänu lukustavale liigendile reguleeritav. Puuviljakorjaja sobib kõigile GARDENA CombiSystem vartele. GARDENA soovitab CS teleskoopvarsi töökõrgusele kuni umbes 5 meetrit.

2. Lehekoguja

"Sügis on värvikirevate lehtede nautimise aeg, aga ka lehtede koristamise aeg. Selleks et muru saaks õhku, peab sellelt lehtedest puhastama, kuid lehtede koristamine võib muutuda tüütuks. GARDENA ainulaadse lehe- ja murukoguriga saate seda teha kiiresti, vaikselt ja mugavalt. Ja ilma et peaksite kummarduma! Töö käib meeldivalt lihtsalt. Lehed saab tänu peenele harjasüsteemile maapinnalt hõlpsasti kätte ja seda peaaegu hääletult, kuna mootorit vaja ei lähe. Nii säästate energiat ja tegutsete keskkonnasõbralikul moel. Lehe- ja murukogur on sobiv ka niidujääkide kogumiseks. Kuna kõrgust saab pinnase järgi hõlpsasti kohandada, käib kogumine igasuguse vaevata. Tundke aias töötamisest rõõmu! Ergonoomilise kujuga käepide teeb lihtsaks ka lehe- ja murukoguri lükkamise. Kui kogumiskorv saab täis, eemaldage see tühjendamiseks ja kinnitage siis uuesti külge. Kui töö on tehtud, saate lehe- ja murukoguri mugavalt hoiustada, ilma et see palju ruumi nõuaks. Kõrget kvaliteeti kinnitab ka GARDENA pakutav 5-aastane garantii."

Tutvu lähemalt siit : Lehekoguja

3. Vihmaveerennide puhastamiseks sodist ja mustusest.

GARDENA CombiSystem vihmaveerennipuhastaja sobib ideaalselt vihmaveerennide puhastamiseks sodist ja mustusest. Tugevad harjased ühel pool ja kaks tugevat plastist kaabitsat teisel pool tagavad tõhusa puhastamise. Tänu kandekäepidemele on seda lihtne kasutada ka ilma varreta. Vihmaveerenni puhastamiseks võib kasutada ka vett. Seda võimaldab integreeritud kiirliitmik, mille abil saab harja mugavalt aiavoolikuga ühendada. Mugavaks juurdepääsuks vihmaveerennile võimaldab lukustatav liigend töönurka reguleerida. Vihmaveerennipuhastaja sobib kõigile GARDENA CS vartele. GARDENA soovitab CS teleskoopvarsi töökõrgusele kuni umbes 5 meetrit.

Tutvu lähemalt siit : Gardena Combisystem Vihmaveerennipuhastaja

4. Sügislehed.

Kaunis on vaadata maapinda, mis on kaetud sügislehtedega, kuid see ei sobi kohe kindlasti ühte korraliku aeda. Et vältida ohtlikku, libedat, lehtedega kaetud maapinda, tuleks ette võtta lehtede riisumine. Tänu väga suurele töölaiusele (77 cm) on GARDENA Combisystem plastist muruhari XXL vario väga hästi sobiv just lehtede, rohulõikmete, freesimisjääkide ja muu aiaprügi suuremahuliseks ja aega säästvaks rehitsemiseks. Praktiline: muruharja saab lihtsalt ja kiirelt jagada 2 osaks, et rehitsetud materjali oleks mugav kokku koguda. Ruumisäästlikkuse nimel saab plastist muruharja XXL vario kokku murda. Muruhari on valmistatud kvaliteetsest plastist, mis tagab pika kasutusea. Stabiilsuse annab integreeritud alumiiniumtoru. Plastist muruhari sobib kõigi GARDENA Combisystem vartega, GARDENA soovitab varre pikkuseks 130 või 150 cm, olenevalt kasutaja pikkusest.

Tutvu lähemalt siit : Gardena Combisystem murureha XXL vario

NB! Iga GARDENA tootega kaasneb 25-aastase garantii.

Tutvu GARDENA toodetega siin

Tekst/kujundus: gardena / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: gardena

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist AED

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.