Retsept | Rootsi lihapallid

Retsept | Rootsi lihapallid

Koostis

500 g kodust hakkliha
1 dl riivsaia või riivleiba
1.5-2 dl 10% rõõska koort või piima
1 väike riivitud või hakitud sibul
1 muna
1 tl soola
0.5 tl jahvatatud vürtspipart

Valmistamine

Sega riivsai või -leib rõõsa koorega ja lase 5-10 minutit paisuda. Sega hakkliha, muna, sool ja vürts, lisa riivsaiasegu ja sega ühtlaseks.
Niisuta käed külma veega ja vormi hakkmass lihapallikesteks ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni lihapallid on kuldsed ja seest küpsenu

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.