Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
Baguette 1tk
Oliiviõli 2 spl
Head juustu väga õhukeseks viilutatud, 70g (aromaatne kõva juust)
Pooleks lõigatud kirsstomatid, umbes 12tk
Mustad oliivid (vastavalt soovile)
Küüslauk, õhukeselt viilutatud
Värsked tüümianilehed, väikesest peotäiest piisab
1 supilusikatäit musta pipra terad, uhmris purustatud
Valmistamine:
Seadke ahi 220°C peale ja vooderdage küpsetusplaat küpsetuspaberiga. Aseta baguette’i alumine pool vooderdatud alusele, pintselda leiba 1 spl oliiviõliga ja aseta peale juust, tomatid ja oliivid. Nüüd lisage ülejäänud oliiviõli, tüümian, küüslauk ja pipar. Küpseta ahjus umbes 20 minutit või kuni juust on sulanud ja tomatid pehmed. Viimased paar minutit võid ka baguette’i ülemist poolt küpsetada. Kui see on valmis, puista peale veidi värsket tüümiani, maitsesta soolaga (vajadusel) ja naudi!
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.