Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
Marineeritud ingver 100 g
Norilehed 6 tk
Riisiäädikas 4 spl
Sushi riis 500 g
Toorjuust toiduvalmistamiseks 150 g
Wasabi-pasta
Täidiseks: avokaado, lõhe, kalamari või kurk
Sojakaste 100 g
Valmistamine
Kalla riisikogus potiga vette (külma) ja sega seda seni kuni vesi muutub häguseks. Seejärel nõruta riis hägusest vees ja lase peale uus vesi. Jätka riisi loputamist ja tee sarnast protseduuri seni kuni vesi jääb selgeks. Kui riis on puhas vala riisile peale 1,5-kordne kogus külma vett. Tõsta pott elektripliidil maksimum kuumusele, kata kaanega ning lase keema tõusta. Kui kuuled keemise häält, sega koheselt riisi, et see põhja külge kinni ei jääks, seejärel lülita pliit välja. Keeda riisi kaane all edasi järelkuumusel 20 minutit. Alles seejärel eemalda riis pliidilt ja aseta kaane alla rätik ning jahuta 50 kraadini. Vala riis madalasse nõusse ning nirista lameda puulusikaga sushiäädikat riisile. Samal ajal püüa puulusikat edasi tagasi tõmmates läbi segada äädikaseguga nii, et riisiterad jääksid terveks ja ei puruneks. Jätka õrnalt segamist, kuni riis on jahtunud, kleepuv ja ilusti läikiv. Kui sushiriis on valmis, valmista ette täidised ning ning rullimiskoht. Lõika valmis kuni 1 cm paksused lõheribad, kurgi- või avokaadoviilud.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.