Maitsete Majakas - Soolakaramellikastmed

Maitsete Majakas - Soolakaramellikastmed

Maitsete Majakas sai alguse 2019. aasta kevadel, kui nägime, et paljudel tuttavatel oli meiega sarnane probleem, ehk meil oli soov lisada põnevust ja vaheldust pannkoogi hommikutele.

Maitsete Majakas sai alguse 2019. aasta aprillis, mil kaks majakavahti Jaan Martin ja Riko asusid trotsima tuuli ja torme, et tuua magusasõpradeni lisaaineteta ning käsitööna valminud soolakaramelli kastmeid. Klassikaline ning taimne karamellikaste sobivad mõlemad ideaalselt nii pühapäevahommikuste pannkookide kõrvale, trennijärgsesse smuutikaussi kui ka lihtsalt otse purgist söömiseks.

Laiast maailmast kogutud maitseelamused on kahel endisel kokakooli kursusekaaslasel jõudnud kodumaise tooraine abiga sobivasse vormi ning loodussõbralikku pakendisse, et rõõmustada võimalikult paljusid magusasõpru. Positiivne ja soe vastuvõtt on andnud majakavahtidele indu tootmismahte järk-järgult suurendada ning aeg-ajalt tulla turule ka mõne uue maitsekatsetusega nagu peekoni- või tüümianimaitseline karamellikaste.

Maitsete Majaka tooted sündisid soovist tuua vaheldust pühapäevahommikuste pannkookide juurde, sest klassikaliste valikute moosi ja mee kõrvale oli soov midagi põnevamat pakkuda nii külla tulnud sõpradele kui tuttavatele. Nii said alguse meie klassikaline kaste ja taimne kaste ning sealt edasi oleme katsetanud erinevaid maitse kombinatsioone, et pidevalt üllatada magusasõpru.
Kust saab teie tooteid osta?

Meie tooteid leiab Ülemiste, Haabersti, Sõpruse, Viimsi, Nautica, Laagri ja Põhja Rimist Talu Toidab lettidelt. Lisaks leiab meie tooteid ka Kavalast Rebasest Balti Jaama Turult ja Saarte Sahvrist Kuressaarest.  Võimalus on tellida ka läbi interneti e-poe fresh.ee lehelt või kirjutades otse meile.
Milliste komponentidega soovitate oma toodet kindlasti koos proovida?

Soolakaramellikaste sobib ideaalselt pannkookidega, jäätisega, marjade ja puuviljadega ning lisaks tüümiani kastmega sobivad väga hästi ka erinevad juustud. Kastmete kasutamiseks postitame pidevalt ka erinevaid põnevaid ja lihtsaid retsepte sotsiaalmeedias, mida saavad kõik järgi proovida.
Tekst:ScandinavianHome Maitsete Majakas
Fotod: Maitsete Majakas

Loe ja vaata kõiki retsepte rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.