Retsept | Kana-mozzarellapirukas

Retsept | Kana-mozzarellapirukas

Koostis

PÕHI: Muretaigen
KATE: Mozzarella, tomat, kana, sibul, muna,
Rõõsk koor 35%, basiilik

Valmistamine

Rulli taigen kergelt jahusel tööpinnal lahti, tõsta 24 cm-se lahtise pirukavormi põhja ja servadele ning pane külmkappi ootele. Küpseta põhi 200-kraadises ahjus 10 minutit. Sega omavahel täidise ained ja tõsta saadud segu eelküpsetatud pirukapõhjale. Alanda ahju temperatuuri 180 kraadini ning küpseta pirukat veel ca 20-30 minutit kuniks see on pealt kuldne ja täidis hüübinud.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.