Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis
3 väikest või 2 keskmist röstitud peeti
425g konserveeritud kikerherneid
2 küüslauguküünt, hakitud
1 sidruni mahl
1 tl jahvatatud koriandrit
1 tl peeneteralist soola
1/4 tassi tahini
oliiviõli
serveerimiseks leib & avokaado viilud
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Eemaldage värskelt peedilt rohelised lehed ja loputage iga peet põhjalikult veega. Mähi ettevalmistatud peedid alumiiniumfooliumist taskusse. Rösti 45 min – 1 tund olenevalt peedi suurusest. Eemaldage ahjust ja laske jahtuda – koorige peet, kui see on jahtunud, nahk peaks kohe maha libisema. Alguses tuleb kikerherned veest nõrutada. Nüüd lisage röstitud peet köögikombaini koos poole sidruni mahlaga ja segage kuni kõik on peeneks hakitud. Kui peet on hästi hakitud, lisage köögikombaini kikerherned, küüslauk, ülejäänud sidrunimahl, koriander, sool ja tahini ning segage veel, kuni kõik on hästi segunenud. Blenderda hummus täiesti ühtlaseks. Tõsta lusikaga hummus serveerimisnõusse, nirista peale veidi oliiviõli ja tõsta peale soovitud lisandid: värske koriander või petersell ja natuke värskelt jahvatatud koriandriseemneid
Serveeri leiva ja avokaado viiludega.
Kodus hummuse valmistamine ei saaks olla lihtsam. Röstitud peet lisab hummusele oma magusat, maalähedast iseloomu ja loomulikult sügavat imelist värvi!
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.