Liistud kui dekoratiivsed elemendid

Kui olete oma kodus värskendust tegemas, olgu see siis väike uuendus või suur ümberehitamine, ei tohiks väiksemagi tähelepanuta jätta erinevaid liiste. Esmalt mõtleme koheselt vaid põrandaliistudele, kuid peale põrandaliistude on veel palju erinevaid liiste, mis annaksid ruumile täiusliku, viimistletud, kauni ilme.

Oma suurepärase liistude valikuga jäi meile silma liistupood.ee e-pood, kust leiab liitse, mis on enamat kui lihtsalt dekoratsioonid. Need näevad välja nii isikupärased kui ka elegantsed, andes interjöörile elu. Nende liistude valik on tõesti lai ja mitmekesine, pakkumises on ka erinevaid stiile, ajastuid ja disainilahendusi.

Olgu Teie kodu klassikaline või kaasaegne, liistupood valikust leiab midagi kõigile. Nende valikust leiab nii põranda-, seina-, lae- kui ukseliiste, lisaks veel valguskarniise, laerosette, kardinaprofiile ja seinapaneele.

Liistupood liistud on väga kvaliteetsed ja  vastupidavad ning nõuavad samas minimaalset hooldust, mis muudavad nad eriti praktiliseks ja funktsionaalseks valikuks. Nii liistud kui seinapaneelid on toodetud tugevast polüuretaanist. Nende valmistamisel on kasutatud ainult parimaid materjale, mis tagavad liistude vastupidavuse, kvaliteetse viimistluse kui ka pikaajalise ilu paljudeks aastateks.

Peale selle, et liistud on väga kvaliteetsed on neid ka lihtne paigaldada. "Soovime, et liistude paigaldamine oleks lihtne ja nauditav. Seepärast on loodud lihtsad ja praktilised lahendused, mis sobivad nii professionaalidele kui ka koduomanikele, kes soovivad midagi erilist luua. Liistud on üle krunditud, seega saab liiste värvida igat värvi. Soovitame liiste paigaldada tootja poolt soovitatud tugeva liimiga. Liistud on kaalult kerged ja neid on hea liimiga seina paigaldada. Mõõda sein, vali liistud, lõika liistud mõõtu ja paigalda need sinna kuhu soovid. Eriti populaarsed on liistuseinad."

Liistuseinad on endiselt tõusev trend. Erinevad liistuseinad pakuvad mitmekülgseid võimalusi interjööri kujundamiseks ja ruumi isikupära lisamiseks. Üks populaarsemaid liistuseinu on wainscoting, mis tavaliselt paigaldatakse ruumi alumisse ossa. See kaitseb seinu mõlkide eest ning lisab ka elegantsi ja soojust. Teine stiilne võimalus on raamiliistude kasutamine, kus seinad on raamitud ja jaotatud paneelideks. Olgu valitud liistusein milline tahes, need lisavad ruumile tekstuuri, stiili ja isikupära. Liistuseinad on loominguline võimalus muuta iga ruum unikaalseks.

Moodsaks lahenduseks on valguskarniisid, mille taha on peidetud LED valgustus. LED-valgustusega liistud on nutikas valik, et tuua ruumi nii dekoratiivne kui ka funktsionaalne valgustus. Need liistud on stiilsed ja pakuvad ka täiendavat valgustust. Sellised liistud loovad suurepärase meeleolu, rõhutavad ruumi arhitektuurilisi jooni ja muudavad interjööri kaasaegsemaks.

Miks valida oma koju komposiitmaterjalist põrandaliistud?

Polüuretaanist liistud on kodus suurepärane valik, pakkudes mitmeid eeliseid. Need on kerged, vastupidavad ja niiskuskindlad, tagades pikaajalise kasutamise ilma deformatsioonideta. Polüuretaan võimaldab ka keerukaimaid disainilahendusi, andes rohkem valikuvõimalusi interjööri kaunistamiseks. Neid liiste on ka võimalik paigaldada kergelt kõveratele ja ka täitsa ümaratele seintele. Lisaks on polüuretaan keskkonnasõbralik materjal, mis muudab need mitmekülgseks ja jätkusuutlikuks valikuks koduviimistluses. Polüuretaanist liistud on ka hea valik ruumi, kus on rohkem niiskust: vannituba, sauna eesruumis või köögis.

Ootame avastama meie liistude maailma ja leidma just selle õige, mis täiustaks Teie interjööri!

Liistupood pakub ka täislahendust. Teeme Teile liistuseina joonise ja soovi korral tuleme ka paigaldama.

Liistupood tootevalikuga saab tutvuda nende kodulehel liistupood.ee. Hoia silma peal ka liistupood facebooki kontol @Liistupood ja instagrami kontol @liistupood

Tekst/kujundus: liistupood.ee Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Toodefotod: liistupood.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist INTERJÖÖRID INSPIRATSIOONIKS

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.