Hubane sügishetk koduaias

Hubane sügishetk koduaias

Soojadel, päiksepaistelistel sügispäevadel on võimalus oma koduaias luua üks hubane meeldejääv istumine, kas oma sõprade või pereringis. Vaata kuidas aed on soojal sügispäeval selles Rootsi kodus sügisvärvidesse seatud?

Aeda on loodus laua neli tsooni, üks neist jääb otse köögiakende kõrvale, kuhu paigutatud pikk söögilaud koos toolidega, millele sügislillede, küünalde ja toiduga loodud mõnus istumine laua äärde. Teise tsooni jääb eraldi istumisnurgaga pergola alla, kus värvikates sügistoonides dekoratiivpadjad ja lauale lisatud küünlad, loovad õdusa sügisvärvides puhkenurga.

Pergola ette murule paigutatud lasteala koos vaipade, tipitelgi ja mitmete sügisvärvides patjadega, et lastel oleks lõbus omaette mängida. Lasteala kõrvale murule tehtud veel üks hubane istumisnurk koos päiksevarjuga, kus sama kujunduskäekiri koos sügisvärvidega jätkub. Soojadel, päiksepaistelistel sügispäevadel on võimalus oma koduaias luua üks hubane meeldejääv istumine, kas oma sõprade või pereringis. Vaata kuidas aed on tehtud selles Rootsi kodus?

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.