Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Panna cotta tähendab itaalia keeles "keedetud koort". See on klassikaline retsept lihtsa, rikkaliku ja kreemja Itaalia panna cotta valmistamiseks.
Koostis
60 ml piima
4 g pulbristatud želatiini
2 tassi (480 ml) 35% koort
50 g suhkrut
1 tl puhast vaniljeekstrakti või 1 vaniljekaun
Valmistamine
Valage vesi väikesesse segamisnõusse ja puistake pinnale ühe kihina želatiini pulber. Lase 5-10 minutit seista, et see pehmeneks. Samal ajal kuumuta keskmisel kuumusel koor, suhkur ja vaniljeekstrakt (kaun) kuni suhkur lahustub. Eemaldage tulelt ja visake vaniljekaun ära. Sega juurde želatiin ja vahusta kohe ühtlaseks ja lahustunud massiks. Kui želatiin ei ole täielikult lahustunud, tõsta kastrul tagasi pliidile ja kuumuta tasasel tulel. Sega pidevalt ja ära lase segu keema. Valage serveerimisnõusse. Hoia külmkapis vähemalt 2-4 tundi. Soovi korral lisage värskeid puuvilju, marju või marjakastet. Panna cotta võib katta kilega ja hoida külmkapis kuni 3 päeva.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.