50-60-ndatest pärit retro kapp vannitoa interjööris

50-60-ndatest pärit retro kapp vannitoa interjööris

Vannituppa valime ikka tavaliselt vannitoa mööbli, mis on viimistletud niiskuskindlate vahenditega. Kui aga soovid teistest erineda võid valamukapiks ehitada ka mõne 50-ndate või 60-ndate retro kapi, mida saad laki viimistlusega teha vannituppa mingil määral niiskuskindlaks. Nii saad omanäolise Sind lummava disainiga valamukapi, mis lisaks sinu vannituppa iseloomu.

Mööblile võiks lisaks panna valamu paigaldamisel ka töötasapinna, mis ei kardaks niiskust, sest kraanikausis käte pesemisel või mõne muu eseme pesemisel võib vahest tahtmatult vett minna ka töötasapinnale ja oleks hea kui see oleks niiskuskindel materjal, sest üksi valamukapi lakkimisest ei pruugi mööblile kasu olla.

Enamjaolt leiab retro mööbli kasutust vannitoas ikka taas vaid põhjamaa interjööridest, kus antud mööblit julgelt kombineeritud vannitoa sisustamisel erinevate materjalidega. Siinses avaras, kõrge laega vannitoas on kraanikausi kapiks saanud tõeline retro iludus, mille ette põrandale laotatud eklektilise disainiga punane vaip, mis ühildub hästi nii retro kapi kui puitraamist ümmarguse peegliga.

Retro kapile kombineeritud valge pinnapealne, kõrge valamu, mille kohale seinale paigaldatud efektse ilmega kuldne segisti, mille juurde kombineeritud tualettpeegli mõlemale küljele, kuldse disainiga seinalambid. Vannitoa ülalt laest ripub alla mitmete pirnidega rippvalgusti, mille mustad detailid sobituvad hästi kokku maast laeni, musta raamitud klaasseinaga, kuhu jääb vannitoa dušši osa.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: home-designing.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.