Hallitus vannitoas, kuidas sellest vabaneda?

Roheline, valge ja pruun vannitoa interjööris

Kaunis vannitoa interjööris kohtuvad kaks loodusliku värvi, roheline ja pruun, mis valge ja musta värvigamma juures üksteist kenasti toetavad.

Osaliselt värvitud seinad rohekat tooni, mille toon vastavalt valguse langemisele muutub kas heledamaks või tumedamaks, luues maagilise hubase ilme vannitoa interjööri.Roheline seinatoon kombineeritud valge keraamilise seinaplaadiga, mis koos marmormustris põrandaplaadiga pehmendab ruumi üldmuljet tumedamate toonide taustal.

Jõulisemat ja samas elegantset ilmet lisab antiikne, pruun ornamentidega kummut, mis kasutusel valamukapina. Valamukapp tehtud sobivaks nii vannitoa sanitaartehnikale, töötasapinnale kui valamule. Kapi töötasapinnaks valitud marmorist töötasapind, mis ühildub põranda plaadiga.

Valamukapi seinale valitud ümmargune, musta raamiga peegel, mille mõlemal küljel vannitoa niiskuskindlad kohtvalgustid. Musta tooni lisatud juurde veel läbi fotode ja fotoraamide, mis rohekale seinale kontrastiks imehästi juurde sobituvad, luues kogu interjööriga ühtse terviku.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.