Tutvustame kõige uuenduslikumat pesusüsteemi

Tutvustame kõige uuenduslikumat pesusüsteemi

Pesukuivati on tänapäeva kodudes muutunud üheks asendamatuks abiliseks. PerfectCare tootesari esindab modernse disaini, tehnoloogia ja pesuhoolduse tippsaavutust.

Kujundades erinevaid eluruume soovime, et kõik detailid looksid ühtse terviku. Mitte alati ei mõelda pesuruumi kujundades elektroonikale, kuid ka elektroonika disain areneb ja on samuti üheks sisekujunduse osaks. Aastaid tagasi ostetud kodumasinad ja tänasel päeval moes olevad sisekujunduse trendid ei pruugi kokku sobituda. Seepärast on mõistlik tehnikat soetades jälgida lisaks omadusetele ka üldist disaini.

Iga aastaga luuakse uusi modernse disainiga kaasaegsete lahendusega tooteid, mis meie igapäevaseid elutoiminguid veelgi mugavamaks muudavad. Siinkohal sooviksimegi teile tutvustada PerfectCare tootesarja pesukuivatit, mis oma lihtsa voolujoonelise, stiilse disainiga, omab endas mitmeid suurepäraseid funktsioone. Ära uuenda garderoobi, vaid uuenda selle hooldusviisi. Rõivad, mille eest on õigesti hoolt kantud, elavad paremat ja pikemat elu. PerfectCare tootesarja pesukuivatid teevad rohkem kui ainult kuivatamine - need säilitavad ja hellitavad Sinu stiili.

PerfectCare tootesarja pesukuivatid

Kujutle, et Sinu rõivad säilitavad tekstuuri, kuju ning funktsiooni kauem. Siid ei kortsu, villane ei tõmbu kokku ning ülerõivad püsivad veekindlad. Kujutle, et julged pesukuivatisse panna neid rõivaid, mille puhul ei oleks seda kunagi varem teha saanud.

Siid püsib vormis

CycloneCare - Sinu õrna pesu kuivatatakse ühtlaselt

CycloneCare süsteem tagab, et rõivad on ühtlaselt ja õrnalt kuivatatud ning nende vorm, tekstuur ja välimus püsivad pikemat aega. Isegi Sinu siidist rõivad. Siidi on raske kuivatada, sest see kortsub ning kaotab enda kuju. CycloneCare süsteemiga kuivatatakse rõivaid igast suunast ühtlaselt. See saavutatakse spiraalse õhuvoolu süsteemi abil, mis võtab sihikule raskesti ligipääsetavad kohad, nagu taskud ja õmblused, saavutades täpse ja ühtlase kuivatuse. See tähendab, et siid püsib vormis sama hästi kui õhu käes kuivatamisel.

DelicateCare - Sinu stiil on täielikult säilinud

DelicateCare süsteem kohandab temperatuuri ja trumli liikumist, et saavutada täpselt õige hooldus. Olgu tegu siidi, villaste või funktsionaalsete ülerõivastega - Sinu riiete kvaliteet püsib.

Ei mingit kokkutõmbumist ega vormi kaotamist

Nüüd võid masinas julgelt kuivatada ka kõige delikaatsemaid villaseid kampsuneid. DelicateCare süsteem kohandab trumli liikumist, et villased rõivad ei keerleks, väänduks ega tõmbuks kokku. Silmapaistvad kuivatustulemused, ilma kokkutõmbumise ja vormi kaotamata - võrreldav lamekuivatusega.
 
Veekindlus on säilitatud ja taastatud

DelicateCare süsteem aitab säilitada ja taastada Sinu veekindlate ülerõivaste omadusi - parem kui õhu käes kuivatades. DelicateCare kohandab temperatuuri, et kaitsta ülerõivaste tehnilisi kangaid liigse kuumuse eest.

GentleCare - värske uudsus, mida jätkub kauemaks

GentleCare süsteem kuivatab rõivaid poole madalamal temperatuuril kui traditsioonilised kuivatid, seega ei pea kangad iial taluma üleliigset kuumust. See säilitab kangaste tekstuuri ning vähendab märkimisväärselt veekulu ning kuivamisaega.
 
SensiCare - hoolitsusega kuivatatud igapäevaasjad

SensiCare süsteem kohandab programmi pikkuse vastavalt pesu niiskusele ning seeläbi kaitseb riideid ülekuivatamise eest. Säästa aega ja energiat ilma kompromisse tegemata - pingutuseta hooldus.

Tekst/kujundus: electrolux.ee / Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: electrolux.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.