Milline valamu ja mööbel valida vannituppa?

Milline valamu ja mööbel valida vannituppa?

Veedame vannitoas päris mitmeid kordi päevas ning valamu on tõenäoliselt üks igapäevaselt enim kasutatavaid tooteid- seda nii hammaste kui ka käte pesemisel jne.

Valamu valimine vannituppa pole just kõige kergem. Sageli tuleb mõelda ka sellele kui suur valamu osta, kuidas ära mahutada (enamus vannitubasid kipuvad olema siiski väiksed). Kindlasti peaks mõtlema ka sellele milline lahendus valamu kõrvale oleks praktiline nii riiuli või siis väikse kappi näol, et mahutada ära käepärased esemed. Lisaks peaks olema ka valamute hooldamine lihtne ning juba enda rahulolu jaoks võiks ka valamu hea välja näha.

Vannitubadel on komme asjadest täis kuhjuda. Käterätid, šampoonid, dušigeelid, juukseharjad, meigitarbed, pesukorv jne. Kõik see peaks mahtuma küllaltki piiratud ruumi. Üks võimalus, mis võimaldab selliseid olukordi vältida on tagada piisav ruum esemeta paigutamiseks ja kui leidub esemeid, mida pole juba aastaid kasutatud võiks mõelda kas neid ikka on vaja.

Samuti ei peaks olema suures kujas käterätte, neid võiks olla piisavalt ja neil võiks olla vannitoas oma kindel koht, kuhu nad ära paigutada.

Kombineerige osavalt mööbel koos sanitaartehnikaga. Ja jälgige valamu ostmisel ka seda, et kui soovite valamut kapile, et see ikka mõõtudega klapiks. Kindlasti on hea kui valamukapil on ka mõni sahtel, kust saaks hiljem hea ülevaate sahtli sisust. Valides niiskuskindla kapi, peaksite otseseid veepritsmeid kapilt ikka ära pühkima, et vältida mööbli kahjustust. Niiskuskindel kapp on küll mõeldud vannitoa niiskusele, kuid mitte otsestele veepritsmetele, need tuleks ikka koheselt ära pühkida.

Tekst/kujundus: Scandinavian HOME | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist MAAKODUD | MAJAD

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.