Sinine mereteemaline lastetuba

Eesti disain RÄTT saunatekstiilid
Tutvustame teile Eesti disainimaastikul olevat brändi RÄTT, kes on tegutsenud pisut üle 2 aasta, kuid kelle teekond RÄTT´i sünnini algas juba üle 10 aasta tagasi.

Oma lugu jutustab: RÄTT brändi looja, Annemai Sinkkonen

RÄTTI bränd sai alguse suurest soovist kinkida oma lähedaste pisipõnnidele midagi täiesti erilist, naturaalsetest materjalidest valmistatud pehmeid ja omanäolisi spaa tooteid. Aastate jooksul on neid põnne, kes on saanud jänku- või mõmmikõrvalise vannilina, omajagu olnud, kuid RÄTT sündis siiski tänu minu enda lastele. Lapsevanemana tajusin üsna kiirelt, et argipäevaste toimetuste rõõmsamaks ja ladusamaks sujumiseks, tuleb oma kujutlusvõime kogu aeg töös hoida ning mäng on see, mis tihtilugu hädast välja aitab. Nii lisandusid beebi vannilinadele üsna kiirelt väikelaste ponchod.

Mugav ja funktsionaalse disainiga poncho on just see, mida saab pisikesele mürakarule üle pea selga tõmmata ja siis ta jälle, ilma suurema draamata, oma toimetuste juurde tagasi lasta. RÄTT poncho on täpselt nii pikk ja lai, et laps saab mõnusasti liikuda, ilma et see seljast ära kukuks või jalgu jääks. Ponchol on ees nööbikinnis, praktiline kapuuts ning kinnised küljed, mistõttu on see ideaalne kaaslane nii kodus, spaas kui ka ka suvel rannamõnusid nautides või saunaõhtutel ringi silkamiseks.
Eesti disain RÄTT saunatekstiilid

Oma toodetes kasutame ainult naturaalseid materjale. Lisaks kvaliteetsele puuvillafroteele, valmistame spa tooteid ka suurepäraste antibakteriaalsete omadustega bambusfroteest. See siidpehme materjal on äärmiselt niiskust imav, hästi hingav ning sobib ka kõige tundlikumale nahale ja allergikutele. Suvehooajal pakume pehmest puuvillakrepp kangast ehk musliinist naiste ja laste kleite ning komplekte. Enamus meie tootevalikust on laos kohe olemas, kuid teeme ka väga palju tellimustöid. Võttes arvesse klientide erisoove ning pakkudes parimat võimalikku lahendust. Me kõik oleme erinevalt erilised ning kui Sinu hingeloom on just sinine Rebane, siis aitame Sul selle mõnusaks tooteks vormida. Samuti pakume ettevõtetele koosloome võimalust firmakinkide või sortimendi laienduseks.

RÄTT toodete eesmärk on tuua argipäeva rohkem värve, rõõmu ja mängulusti ning seda nii suurtele kui väikestele. Vannilina või hommikumantel ei pea oma praktilise loomu tõttu olema igav. See võib olla ka midagi, mis Sulle naeratuse näole toob ning päeva päikselisemaks teeb. RÄTT tootevalikus on palju lõbusaid tegelasi. Kes siis ei tahaks olla Haikala, Koaala, Draakon, Rebane või hoopis Metsakutsu. RÄTT ei ole lihtsalt rätt, vaid seiklus.

RÄTT tooted on inspireeritud igapäevaelu askeldustest, laste rõõmust ja oskusest näha mängu kõiges ümbritsevas. Kõik RÄTT tooted sünnivad originaaldisainina ning valmivad käsitööna Tartumaal. Meie väikese tiimi töö lähtub keskkonda säästvast materjalikasutusest, püüdes raisata minimaalselt ning otsides pidevalt uusi lahendusi, kuidas kangajääke mõistlikult ära kasutada. Sellest ka RÄTT´i lai tootevalik nii lastele kui ka täiskasvanutele. Beebide vannilinad ja pesukindad, laste ja täiskasvanute ponchod ning hommikumantlid, saunasärgid -ja seelikud, juukserätid ning kimonod. Lisaks veel palju kodu -ja hooajalisi tooteid.

RÄTT tooteid saab osta meie e-poest kasitooratt.ee või kirjutades meile läbi FB @kasitooratt ja IG @rattkasitoo kontode. Käime tihti ka pop-up poega oma tooteid tutvustamas ja müümas, seega tasub meie tegemistel silma peal hoida, sest meie ootame Sind alati!

Tekst/kujundus: kasitooratt.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: kasitooratt.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist LASTENURK | LASTETUBA

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.