Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Retseptis on esmapilgul vähe komponente ja see võib tunduda lihtne, kuid just selle lihtsuse kaudu avanevad võimalused maitsete ja tekstuuride nüanssidele. Munade küpsetamine on samal ajal nii tagasihoidlik kui ka peen – iga samm tuleb läbida täpselt, et tulemus oleks imetlusväärne. Õige rasvaine valik, kuumuse kontroll ja maitseainete lisamine – igaüks neist on oluline etapp, mis viib lõpliku maitseelamuseni.
Koostis:
4-5 muna
1 sl. rasvainet
soola
pipart
sibulapelseid
juustu
Valmistamine:
Kõigepealt vali sobiv pann, mis tagab ühtlase kuumenemise ja millel muna ei kleepu. Kuumuta pannil mõõdukal kuumusel veidi rasvainet, näiteks võid, selitatud võid või õli. Oota, kuni rasvaine on täiesti kuum, ent ära lase sellel suitseda. Oluline on, et pann ja rasvaine oleksid piisavalt kuumad, et muna hakkaks kohe küpsema, kuid mitte nii kuumad, et see kiirelt pruunistuks.
Nüüd, hoides muna kindlalt käes, löö see ettevaatlikult panni kohale. Tee seda nii, et rebu jääks terveks ja vajuks õrnalt pannile. Kui muna on pannile jõudnud, alanda kuumust veidi, et muna küpseks ühtlaselt ja rahulikult, ilma liigse kuumuse tõttu koheselt pruunistumata.
Jälgi hoolikalt, kuidas munavalge hakkab kergelt hüübima ja muutub läbipaistmatuks. See on hetk, mil saad juba otsustada, kas soovid munarebu jätta täiesti vedelaks või lasta sel kergelt hüübida. Kui eelistad vedelat rebu, tõsta muna kohe pannilt, kui valge on hüübinud. Kui aga soovid veidi tahkemat rebu, lase sel veel mõned hetked küpseda.
Enne serveerimist maitsesta muna peene soolaga. Soovi korral võid lisada ka värskelt jahvatatud musta pipart, mis toob esile muna maheda maitse. Lisaks võid munale puistata hakitud sibulapealseid, mis annavad roale värskust ja värvi, või raputada peale veidi riivitud juustu, mis sulab kuuma muna peale, lisades sellele rikkalikkust ja sügavust. Serveeri kohe, et nautida muna õrnalt hüübinud tekstuuri ja maitseelamust.