Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
400g heeringafileed
2 muna
80g võid
90g haput õuna (rohelist)
90g grammi sibulat
Valge suhkur 1spl
Söögiäädikas 9% 1spl
Valmistamine:
Alustuseks keeda mune keevas vees täpselt kaheksa minutit, et saavutada ideaalne konsistents, kus munakollane on kindel, kuid mitte liiga kuiv. Kui munad on keedetud, tõsta need kohe külma vette ja lase neil jahtuda. See jahtumisprotsess aitab mitte ainult temperatuuri alandada, vaid muudab ka munade koorimise tunduvalt lihtsamaks. Kui munad on piisavalt jahtunud, alusta nende koorimist, tehes seda ettevaatlikult, et munad jääksid terveks ja nende pind oleks sile ning ühtlane.
Samal ajal, kui munad jahtuvad, võta ette teised vajalikud koostisosad. Võta üks keskmise suurusega sibul ja lõika see peenikesteks tükkideks. Järgnevalt puhasta ja viiluta õun. Õun toob roale värskust ja kerget magusust, mis tasakaalustab ülejäänud komponentide maitseid. Siis võta kätte heeringafilee. See peaks olema kvaliteetne ja hästi puhastatud, et välistada soovimatute luude või liigse soola sattumist lõpptulemusena valmivasse segusse. Lõika heeringafilee väiksemateks tükkideks, mis sobivad hästi segistisse lisamiseks. Nüüd, kui kõik koostisosad on ette valmistatud, asu neid omavahel ühendama. Aseta kooritud munad, hakitud sibul, viilutatud õun ja tükeldatud heeringafilee segistisse. Lisa ka paar supilusikatäit võid, mis annab segule rikkalikkust ja pehmust. Või peaks olema toasoojas, et see seguneks sujuvalt teiste komponentidega.
Järgmiseks lisa väike kogus suhkrut, mis aitab tasakaalustada heeringa soolasust ja rõhutada õuna magusust. Seejärel lisa äädikat. Äädikas toob juurde kerge happelisuse, mis täiustab maitsete harmooniat ja hoiab roa meeldivalt värske. Seadista segisti keskmise kiiruse peale ja lase kõigil koostisosadel omavahel ühtseks massiks muutuda. Peamine eesmärk on saavutada kreemjas ja ühtlane segu, mis meenutab tekstuurilt pasteeti. Segamise käigus jälgi, et kõik koostisosad oleksid korralikult integreeritud ning et ükski komponent ei domineeriks liialt ülejäänute üle.
Kui segu on valmis, tõsta see ettevaatlikult segistist välja ja aseta sobivasse anumasse. Oluline on kasutada nõud, mis säilitavad segu vormi ja aitavad sellel jahtudes õiget konsistentsi hoida. Kui kõik on kaunilt nõusse pandud, kata see ja aseta külmkappi. Lase roal külmkapis jahtuda ja maitsestuda, et maitsed saaksid täielikult areneda ning segu omandaks lõplikult soovitud tekstuuri. Kui oled valmis rooga serveerima, võta see külmkapist välja ja tõsta leivaviiludele. Soovitav on kasutada tumedat leiba, mis lisab kontrasti ning täiendavat maitset. Serveeri rooga koos marineeritud punase sibulaga, mis toob värvi ja kergelt hapuka nüansi, mis täiendab ideaalselt pasteedi kreemjat ja rikkalikku maitset.