Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
6 keedetud muna
50 g toasooja võid
1-2 sl majoneesi
1-2 tl sinepit
soola
maitserohelist (kaunistamiseks)
Valmistamine:
Selle roa valmistamiseks alusta kuue keedetud muna hoolikast koorimisest. Kui kõik munad on kenasti kooritud, lõika need terava noaga täpselt pooleks. Tulemuseks peaksid olema võrdsed ja puhtad lõiked, et munad hiljem kaunilt välja näeksid. Kui kõik munad on lõigatud, eemalda igast poolikust munast õrnalt munakollane, püüdes mitte kahjustada valget osa. Pane munakollased eraldi kaussi, kus neid saab peeneks töödelda.
Järgmisena tuleks võtta 50 grammi toasooja võid. Või peaks olema pehme, et seda oleks lihtne segada ülejäänud koostisosadega. Kui või on parajalt pehme, lisa see munakollastele ja alusta nende kahe koostisosa segamist. Parima tulemuse saamiseks võib kasutada sõela või peenemat riivi, mille kaudu saab nii munakollased kui või suruda. See tagab, et mass jääb ühtlane ja ilma tükkideta, mis on oluline, et täidis oleks suus sulav ja kreemjas.
Kui või ja munakollased on ühtlaselt segunenud, on aeg lisada majonees. Siin sõltub kogus veidi isiklikest eelistustest – kui soovid kreemjamat ja pehmemat tekstuuri, lisa umbes 1-2 supilusikatäit majoneesi. Kui eelistad veidi kuivemat konsistentsi, võid piirduda ühe lusikaga. Lisaks majoneesile lisa ka sinep – selle koguse saad samuti varieerida, olenevalt kui vürtsikat maitset eelistad. Sinep lisab täidisele õrna teravuse, mis sobib suurepäraselt munade maheda maitse juurde.
Kui kõik koostisosad on kokku segatud, maitsesta segu soolaga. Siinkohal on oluline maitsta ja lisada soola just nii palju, et täidis saaks ideaalse tasakaalu – mitte liiga soolane, kuid samas mitte ka liiga mahe. Kui täidis on valmis, võid seda täitmiseks kasutada kaht erinevat meetodit. Võid segu asetada tordipritsi sisse, millega on võimalik täita munavalge poolikud kaunilt ja ühtlaselt, luues samal ajal ka visuaalselt esteetilise tulemuse. Alternatiivina võib kasutada tavalist lusikat, millega täidise munavalgete sisse tõsta. See on lihtsam ja kiirem meetod, kuid samuti tõhus. Lõpuks, kui kõik munavalged on täidisega täidetud, jääb vaid viimane samm – kaunistamine. Selleks sobivad erinevad maitserohelised, näiteks till, petersell või murulauk, mis lisavad roale värskust ja annavad silmale meeldiva rohelise aktsendi.