Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
2 suuremat kanafileed
1 kimp värsket basiilikut
3 küüslauguküünt
5 tomatit
200g tomatipastat
soola ja pipart
1/4 tassi oliiviõli ja natuke võid
Valmistamine:
Alustuseks kuumuta pann keskmisel kuumusel, nii et see oleks piisavalt kuum, kuid mitte liiga kõrvetav. Lisa pannile veidi õli ja tükk võid – need koostisosad annavad roale rikkaliku ja pehme maitse, lisades ka veidi kreemisust. Oota hetk, kuni õli ja või on kuumuses sulanud ja hakkavad kergelt särisema, mis näitab, et nad on valmis teiste koostisosade lisamiseks.
Samal ajal lõika tomatid sektoriteks, et need küpseksid pannil kiiremini ja ühtlasemalt. Tomatite õige suurusega lõikamine aitab neil mahla eraldada, mis seguneb ülejäänud komponentidega ja annab toidule sügava maitse. Samuti haki küüslauk peeneks, kuna küüslaugu tükid peavad andma toidule maitset ilma liiga domineerimata.
Lisa lõigatud tomatisektorid ja hakitud küüslauk kuumale pannile, kus õli ja või on juba soojenenud. Kuumuta neid koostisosi pannil, aeg-ajalt segades, et tomatid hakkaksid pehmenema ja küüslauk muutuks kuldseks. Küpseta, kuni tomatid on muutunud pehmeks ja mahlaseks, luues rikkaliku baasi ülejäänud toidu jaoks. Sellel hetkel hakkavad tomatid ja küüslauk vabanema aroomidest, mis täidavad köögi sügava ja isuäratava lõhnaga.
Kui tomatid on pehmenenud, lisa pannile tomatipasta. See kontsentreeritud koostisosa süvendab tomati maitset, pakkudes roale täidlust ja intensiivsust. Lisa ka soola ja musta pipart maitsestamiseks – need klassikalised maitseained aitavad esile tuua kõikide koostisosade loomuliku maitse. Kuumuta segu veel umbes 10 minutit, lastes maitsetel omavahel seguneda. Selle aja jooksul muutub kogu segu ühtlaseks ja maitsed intensiivistuvad veelgi.
Nüüd lisa pannile kanafilee. Kui võimalik, vali õhuke kanafilee, et see küpseks ühtlaselt ja jääks mahlaseks. Kata kana tomatikastmega ja lase sel hautada keskmisel kuumusel ligikaudu 20 minutit. See aeg võimaldab kanal omastada kogu tomatikastme rikkalikke maitseid ning annab tulemuseks õrnalt ja mahlaselt küpsenud liha. Kana hautamine tomatikastmes muudab roa eriti maitsekaks, kuna mahlane kana täiendab tomati ja küüslaugu sügavust.
Lõpuks haki värske basiilik peeneks. Lisa basiilik segule vahetult enne serveerimist, et see säilitaks oma erkrohelise värvuse ja värske maitse. Basiilik lisab roale kergust ja aroomi, tuues tasakaalu tomati täidlusele ja küüslaugu soojusele.
Serveeri seda rooga pasta või riisiga – mõlemad sobivad ideaalselt täiendama rikkalikku kastet ning annavad roale toekama põhja.