Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
See retsept ühendab kana õrna mahlakuse magusa mee, vürtsika tšilli ja värske laimi särtsakate maitsetega, luues harmoonilise ja maitseküllase roa, mis sobib ideaalselt nii igapäevaseks õhtusöögiks kui ka pidulikumaks sündmuseks. Lihtne valmistada, kuid rikkalik maitseelamus on garanteeritud!
Koostis:
4 värsket kanafileed
2 supilusikatäit kvaliteetset oliiviõli
1 värske ja mahlane laim
1 punane tšillipipar (soovi korral võid kasutada ka rohkem, kui eelistad teravamat maitset)
Sool ja värskelt jahvatatud must pipar (maitse järgi)
1 supilusikatäis vedelat mett (parima tulemuse saavutamiseks vali naturaalne mesi)
Valmistamine:
Alusta roa valmistamist sellega, et võtad kanafileed ja asetad need lõikelauale. Kasuta teravat nuga ja tee igasse fileesse kolm kuni neli ühtlast ja sügavat sisselõiget. Need sisselõiked aitavad maitseainetel sügavamalt fileesse tungida, muutes kana eriti maitsvaks ja aromaatseks.
Järgmiseks keskendu tšillipipra ettevalmistamisele. Eemalda tšillipipralt seemned, kui eelistad mahedamat maitset, või jäta need alles, kui soovid, et roog oleks eriti tuline. Haki tšillipipar võimalikult peeneks, et selle maitse ja vürtsikus ühtlaselt kogu marinaadis jaotuks.
Võta keskmise suurusega kauss ning vala sinna kaks supilusikatäit oliiviõli. Lisa hakitud tšillipipar, mis annab roale meeldiva vürtsika noodi. Seejärel lisa supilusikatäis vedelat mett, mis tasakaalustab tšilli teravust ja toob rooga magusa maitsenüansi. Nüüd lisa maitse järgi soola ja värskelt jahvatatud musta pipart. Soola ja pipra kogust võid reguleerida vastavalt oma eelistustele, kuid soovitatav on alustada väiksematest kogustest, et mitte üle soolata või pipardada.
Järgnevalt võta laim ja veereta seda enne poolitamist õrnalt vastu tööpinda, et mahl paremini vabaneks. Lõika laim pooleks ja pigista mõlemast poolest mahl otse kaussi teiste koostisosade juurde. Sega kõik koostisosad hoolikalt läbi, kuni tekib ühtlane ja aromaatne marinaad. Laimi mahl annab segule värske ja tsitruselise maitsenüansi, mis tõstab esile tšilli ja mee maitsekoosluse.
Nüüd võta ettevalmistatud kanafileed ja määri iga filee marinaadiga hoolikalt kokku, pannes erilist rõhku sisselõigetele, et marinaad jõuaks filee sisemusse. Selleks võid kasutada küpsetuspintslit või lihtsalt oma käsi. Kui soovid, võid kanafileed lasta marinaadis mõnda aega seista, et maitsed saaksid sügavamalt imbuda, kuid see pole hädavajalik.
Kui kana on marinaadiga kaetud, on aeg küpsetamiseks. Võid valida kas ahjus küpsetamise või grillimise vahel, sõltuvalt oma eelistustest ja võimalustest. Kui küpsetad ahjus, eelsoojenda ahju 200 kraadini. Aseta kanafileed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta umbes 20–25 minutit, kuni kana on pealt kuldpruun ja seest läbi küpsenud. Kui eelistad grillida, siis aseta kana kuumale grillile ja küpseta iga külge umbes 5–7 minutit või kuni kana on seest küps ja väljast kenasti pruunistunud.
Kui kana on valmis, lase sel paar minutit puhata, et mahlad saaksid ühtlaselt jaotuda ja liha jääks eriti mahlaseks. Serveeri kohe, nautides kana magusa, vürtsika ja tsitruselise maitse harmooniat. See roog sobib suurepäraselt nii igapäevaseks õhtusöögiks kui ka erilisteks sündmusteks, pakkudes naudingut nii endale kui ka külalistele.