Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis
Marineeritud ingver 100 g
Norilehed 6 tk
Riisiäädikas 4 spl
Sushi riis 500 g
Toorjuust toiduvalmistamiseks 150 g
Wasabi-pasta
Täidiseks: avokaado, lõhe, kalamari või kurk
Sojakaste 100 g
Valmistamine
Kalla riisikogus potiga vette (külma) ja sega seda seni kuni vesi muutub häguseks. Seejärel nõruta riis hägusest vees ja lase peale uus vesi. Jätka riisi loputamist ja tee sarnast protseduuri seni kuni vesi jääb selgeks. Kui riis on puhas vala riisile peale 1,5-kordne kogus külma vett. Tõsta pott elektripliidil maksimum kuumusele, kata kaanega ning lase keema tõusta. Kui kuuled keemise häält, sega koheselt riisi, et see põhja külge kinni ei jääks, seejärel lülita pliit välja. Keeda riisi kaane all edasi järelkuumusel 20 minutit. Alles seejärel eemalda riis pliidilt ja aseta kaane alla rätik ning jahuta 50 kraadini. Vala riis madalasse nõusse ning nirista lameda puulusikaga sushiäädikat riisile. Samal ajal püüa puulusikat edasi tagasi tõmmates läbi segada äädikaseguga nii, et riisiterad jääksid terveks ja ei puruneks. Jätka õrnalt segamist, kuni riis on jahtunud, kleepuv ja ilusti läikiv. Kui sushiriis on valmis, valmista ette täidised ning ning rullimiskoht. Lõika valmis kuni 1 cm paksused lõheribad, kurgi- või avokaadoviilud.