Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Suvikõrvits ja baklažaan
Nii suvikõrvitsa kui baklažaani võib torgata puidust grillvardasse, piserdada peale veidi oliiviõli ja soola ning tõsta grillile. Need valmivad grillil vaid paari minutiga ja on heaks kõrvalroaks.
Arbuus
Magus ja värskendav arbuus on suvel iga grillipeo kohustuslik komponent. Aga kas oled proovinud arbuusi grillida? Grillides muutub arbuusi magus maitse intensiivsemaks ja grillitud arbuus maitseb hästi paljalt või salati sees.
Grillimine annab igale köögiviljale mõnusat maitset juurde.
Köögivilja ei maksa liiga väikesteks tükkideks lõigata, pigem jäägu need suuremaks. Küpsemiseks läheb küll veidi rohkem aega, aga see-eest ei kipu suutäis resti vahelt läbi kukkuma, üle küpsema ega ära kuivama. Kindlasti on mugavam grillida kaane all, sest nagu süte kohal tekib kõrbemisoht, saab juurikad kiirelt tõsta n-ö kaudsesse kuumatsooni. Kes kardab, et kapsad-kartulid käes kõrbema lähevad, võib need fooliumi keerata. See hoiab ka mahlasust, aga lõkkemekk jääb nõrgem.
Serveerida võiks samades fooliumpakikestes: kui avatud pakist auru tuleb, näeb see efektne välja. Alati võib juurikaid peekonisse keerata, samuti grillimise lõpul peale riivida Parmesani. Kui köögivilju eelnevalt või grillimise ajal õliga pintseldada, siis see annab pigem maitset, kui säilitab nende mahlasust. Mulle endale meeldib kõigepealt köögivilja vähemalt 15 minutit õli ja maitseainete segus marineerida, siis see vardasse ajada ja mõlemalt poolt paar minutit grillida.