Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
2 muna
300 ml piima
150 g jahu
Näpuotsatäis soola
Õli praadimiseks
Hakklihatäidis:
200 g hakkliha
1 sibul
Sool ja pipar maitse järgi
Veidi õli või võid praadimiseks
Valmistamine:
Klopi kausis munad lahti ja lisa piim. Sega omavahel jahu ja sool ning sõelu need munapiimasegusse, et vältida tükke. Vispelda, kuni tainas on ühtlane ja vedel. Kui tainas jääb liiga paks, lisa veel veidi piima – pannkoogitainas peaks olema üsna voolav, et seda oleks lihtne õhukese kihina pannile valada.
Täidise jaoks haki sibul peeneks ja kuumuta pannil väike kogus õli või võid. Prae sibul madalal kuumusel, kuni see muutub klaasjaks ja pehmeks, seejärel lisa hakkliha. Tõsta kuumust ja prae hakkliha, segades, kuni see on ühtlaselt pruunistunud. Maitsesta täidis soola ja pipraga ning vajadusel lisa veel maitseaineid oma eelistuste järgi, näiteks küüslaugupulbrit, paprikapulbrit või veidi ürte. Kui täidis on valmis, tõsta see pannilt ja jäta jahtuma.
Pannkookide küpsetamiseks kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli või määri pann kergelt võiga. Vala pannile õhuke kiht tainast, keerates panni, et tainas kataks ühtlaselt kogu põhja. Küpseta, kuni pannkoogi alumine külg on kuldpruun, seejärel keera pannkook ümber ja küpseta ka teiselt poolt kuldseks. Tõsta valmis pannkoogid taldrikule ja kata puhta köögirätikuga, et need püsiksid soojad ja pehmed.
Kui kõik pannkoogid on valmis, aseta igale pannkoogile umbes supilusikatäis hakklihatäidist. Rulli pannkoogid kokku või voldi need pooleks või neljaks, olenevalt sellest, kuidas soovid serveerida. Võid panna rullitud pannkoogid tagasi pannile ja kuumutada neid veel hetkeks madalal kuumusel, et need serveerimisel soojad oleksid. Serveeri pannkoogid soojalt, soovi korral koos värske salati või hapukoorega.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust