Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Koostis:
200 g kõrvitsapüreed
400 g konservkikerherneid (või 240 g keedetud)
2-3 küüslauguküünt
2 spl tahhiinit
3 spl oliiviõli
2 spl sidrunimahla
1 tl jahvatatud vürtsköömneid
1 tl jahvatatud koriandrit (valikuline)
½ tl jahvatatud kaneeli (valikuline)
½ tl jahvatatud paprikapulbrit
Soola ja pipart maitse järgi
Näpuotsatäis cayenne’i pipart või tšillipulbrit (soovi korral)
Valmistamine:
Kõrvitsahummuse valmistamine algab alates, kui oled valmis 200 grammi kõrvitsapüreed. Kui kasutad konservkikerherneid, kuivata need hästi ja mõõda välja 400 grammi kikerherneid; alternatiivselt, kui sul on värskelt keedetud kikerherneid, võid kasutada umbes 240 grammi. Kikerherned ja kõrvitsapüree pane köögikombaini.
Lisa köögikombaini 2-3 peeneks hakitud küüslauguküünt, mis annavad hummusele maitserikkuse. Järgmiseks lisa 2 supilusikatäit tahhiinit, mis lisab kreemjat tekstuuri ja pähkline maitset. Vala sisse 3 supilusikatäit kvaliteetset oliiviõli, mis muudab hummuse eriti sileda ja maitseka.
Puurista sisse 2 supilusikatäit sidrunimahla, et lisada värskendavat hapet ja tasakaalustada magusat kõrvitsat. Mausta segu 1 teelusikatäie jahvatatud vürtsköömne ja ½ teelusikatäie jahvatatud paprikapulbriga, mis annavad maitsele sooja ja aromaatse noodi. Kui soovid, lisa 1 teelusikatäie jahvatatud koriandrit ja ½ teelusikatäie jahvatatud kaneeli, et luua rohkem kihte maitseid, kuigi need on valikuline. Soola ja pipart lisa vastavalt oma maitse-eelistustele. Kui soovid lisada natuke vürtsi, pane sisse näpuotsatäis cayenne’i pipart või tšillipulbrit. Sega kõik koostisosad köögikombainis kuni saad ühtlase, kreemja konsistentsiga segu. Maitse ja kohanda vajadusel maitseaineid. Serveeri hummust kohe või hoia külmkapis, et maitsed saaksid veelgi paremaks. Naudi seda krõbeda pita, köögiviljade või leivaga!
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust