Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
See siidine seenekaste on tõeline koduse toidu võlumaailm, mis ühendab endas lihtsuse ja sügava maitsenüansi. Rikkalikult pruunistatud sibul, mahedad seened ja värske petersell loovad koos kreemja hapukoorega harmoonilise koosluse, mis täidab su kodu meeldiva aroomiga ning toob taldrikule sügise parimad maitsed. See kaste on ideaalne lisand nii kartuliroogadele kui ka liha kõrvale, lisades igale suutäiele mõnusalt maalähedast soojust ja külluslikku maitseküllust. Kõik see kokku teeb sellest kastmest täiusliku valiku, kui otsid midagi lohutavat ja samas eriliselt maitsvat, mida perega jagada.
Koostis:
500 g värskeid või eelnevalt valmistatud seeni
2 supilusikatäit võid
1 peeneks hakitud sibul
2 supilusikatäit nisujahu
4 dl vett või puljongit
100–150 g hapukoort
Soola ja musta pipart vastavalt maitsele
Hakitud värsket peterselli
Valmistamine:
Alusta ettevalmistusi, hoolikalt puhastades seened voolava vee all, kuni nende pind on puhas ja klaar. Kui on vaja, kupata seened õrnalt, et eemaldada võimalik mõrkjas maitse ning muuta need meeldivalt pehmeks. Seejärel nõruta seened põhjalikult ja lõika need peeneteks, ühtlasteks viiludeks, et need küpsedes kaunilt kuldseks muutuksid.
Sulata pannil tükk värsket võid, lastes sellel aeglaselt sulada ja oma rammusat aroomi levitada. Lisa seejärel peeneks hakitud sibul ning prae seda madalal kuumusel, kuni sibulatükid omandavad kuldse varjundi ja muutuvad läbinisti õrnaks ning magusaks. Nüüd on aeg lisada pannile hoolikalt viilutatud seened ning värske, aromaatne petersell, mis toob rooga kevadise värskuse ja särtsaka maitsenüansi.
Kata pann kaanega, et luua ideaalne haudumisprotsess, ning lase seentel vaikselt ja rahulikult koos sibulaga 4-5 minuti vältel küpseda. Selle aja jooksul imbuvad seened läbi kõikidest imelistest maitsetest, saavutades pehmuse ja sügava maitsenüansi. Seejärel raputa pannile kergelt jahu ning sega hoolikalt, et kaste jääks sametiselt ühtlane ja ilma tükivabadeta. Vala peale soe ja rikkalik puljong, mis annab roale sügavuse ja meelierutava täidluse. Maitsesta kogu segu hoolikalt soola ja värskelt jahvatatud pipraga, viimistledes rooga täiuslikkuse poole.
Lase kõigel madalal kuumusel vaikselt podiseda veel umbes 10 minutit, andes maitsetel aega omavahel sügavalt seguneda ja kastmel pakseneda siidiseks ühtluseks. Lõpuks lisa pannile hapukoor, mis kingib roale luksusliku kreemisuse ja maheda maitse. Lase kastmel õrnalt keema tõusta, kuid ole ettevaatlik, et hapukoor ei kaotaks oma siidist tekstuuri. Serveeri roog kohe, nautides selle rikkalikku maitset ja peenet aroomi, mis täidab kogu ruumi koduse soojuse ja hubasusega.