Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Kirjutades seda retsepti, tekkis minus taas igatsus hõõgveini järele. See pole lihtsalt jook, vaid tõeline meeleolu loov kaaslane, mis toob lähedased kokku. Kujutle, kuidas talvel jõululaadal jalutades, külm karge õhk põski punetama paneb, kuid hõõgvein soojendab hinge. Kõrvus kõlavad jõulumuusika helid ja kogu õhustikus valitseb pidulik rahu. Tõepoolest, hõõgvein on maagiline jook, mis täidab hetked erilise soojuse ja meeleoluga.
Koostis:
1 liiter punast veini
50ml rummi
2 apelsini
7 nelki
2 pulka kaneeli
1 tähtaniis
50g suhkrut
Valmistamine:
Valage punane vein potti ja asetage pliidile. Soojendage seda aeglaselt, hoides temperatuuri madalal ja vältides keemist, et säilitada veini maitse. Kui vein on piisavalt soe, lisage sinna kaneelikoored, nelgid ja tähtaniis. Need vürtsid annavad joogile mõnusa sooja maitse ning aromaatse aroomi.
Pärast vürtside lisamist viilutage apelsinid õhukesteks viiludeks ja lisage need veinile. Apelsinide tsitruseline värskus täiendab vürtside sügavust, pakkudes maitsele tasakaalu. Seejärel valage juurde rumm, mis annab joogile täidlust ja magusat nüanssi. Lisage ka suhkur, reguleerides selle kogust vastavalt oma maitsele. Pruun suhkur või mesi lisavad sügavust ja veidi karamellist maitset.
Segage kõik koostisosad läbi ja laske joogil madalal kuumusel tund aega haududa. See aeg võimaldab maitseainetel, apelsinidel ja rummil täielikult veiniga seguneda, luues rikkaliku ja tasakaalustatud maitse. Jälgige, et vein ei hakkaks keema, et säilitada selle pehmus ja alkoholisisaldus. Kui tund on möödunud, kurnake jook läbi sõela, eemaldades vürtsid ja apelsiniviilud. Seejärel kallake vein ettevaatlikult tassidesse. Nüüd on soe ja aromaatne jook valmis serveerimiseks ja nautimiseks.