Jõuludeaegne maakodude esik ja veranda

Jõulud terrassil

Hoolimata õues valitsevast hämarusest, kumab maakodude esikutes ja verandadel soojust ja valgust. Just siin, nende hubaste ruumide südames, loob jõulude vaim unikaalse atmosfääri, mis kutsub perekonda ja külalisi kokku.

Pehmed, kootud ja heegeldatud aksessuaarid annavad esikule isikupära, samas kui tekstiilist detailid toovad mugavust ja soojust. Põdranahad ja lambanahad aitavad luua sooja ja kutsuva keskkonna, samas kui kuuse- ja männioksad lisavad rohelust ja elujõudu. Traditsioonilised piparkoogid ja säravad küünlad toovad esile pühade maitsed ja valguse, samas kui punased õunad lisavad esikusse värskuse ja elujõu.

Esiku ja veranda ehtimine on oluline osa jõulude nautimisest. Pea meeles, et vähem on tihti rohkem – liialdamine võib rikkuda hubase ja sooja atmosfääri, mida pühadeaeg tõeliselt vajab. Lihtsad, kuid kaunid detailid aitavad luua meeldejääva ja sõbraliku keskkonna, kus igaüks tunneb end teretulnuna.

Kaunista oma esik ja veranda looduslike elementidega: paigalda kuuseoksad ukselingi ümber või lisa aknalaudadele küünlaid, mis loovad pehme valguse. Lisa mõni kootud padja või sooja tekiga detail, mis kutsub istuma ja nautima pühadeaega.

Loo koht, kus igaühel on hea olla ja kus pühade õhk toob kaasa sooja naeratuse. Nii kingid endale ja oma lähedastele jõulude maagia, mis kestab kauem kui lihtsalt pühade ajal.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.