5 kingitust, mis on sel jõuludel kindlad hitid

Kingituste valimine lapsele jõulude eel väga raske töö. Eriti veel, kui otsid kingitust, mis oleks jätkusuutlik ja tooks mängurõõmu pikaks ajaks. Seepärast ma otsustasin sel aastal konsulteerida tõeliste ekspertidega ja kaasasin jõulukingiideede valikusse enda kolm last. Kuna meie väikesele perele kuulub päris suur mänguasjapood, on nad kõik väga hästi kursis erinevate mänguasjadega ja oskavad soovitada, mis võiksid ka teistele omavanustele rõõmu tuua.

Connetix magnetklotsid on kindlasti äärmiselt oodatud jõulukingitust igale lapsele! Ning seda põhjusega - klotsidega saavad lapsed ehitada 2D ja 3D kujundeid, arendades seeläbi oma loovust ja kujutlusvõimet läbi mängu. Meie peres on klotsid kasutuses pea igapäevaselt ning olnud laste vaieldamatud lemmikud. Connetix klotsidel on ka rohkelt laiendusi, millega muuta mäng veelgi lõbusamaks, kas siis palliradade või erinevate autorongide ehitusega! Samuti lisandusid sel sügisel mitmed uued laienduskomplektid, mis rõõmustavad kindlasti neid, kel juba klotsid olemas!

Puidust mänguasjad on väga sobilikud just väikelastele! Sirena valikus on kvaliteetse Saksamaa Small Foot tootja imeilus pastelne sari, kust leiab vahvaid arendavaid kingiideid. Suur hitt on iga jõulude ajal klassikaline rallirada, mida soodustab motoorsete oskuse arengut kui ka käe-silma koordinatsiooni. Meie pere suured lemmikud ja kindlasti soovitame ka teistele!

Eestimaine Milda Playdough voolimismass jõudis Sirena valikusse sel aastal ja võitis meie klientide kui ka meie pere südamed äärmiselt kiiresti. Pehme ja mõnusa konsistentsiga plastiliinid on valmistatud ainult naturaalsetest komponentidest ning lõhnavad imeliselt. Milda plastiliin sobib igas vanuses mängijale ja pakub tegevust tükiks ajaks. Uuringud näitavad, et plastiliiniga mängimine parandab peenmotoorikat, vähendab stressi ja ärevust ning arendab loomingulist mõtlemist.

Rollimänguasjad lähevad eriti hästi kaubaks just enne jõule. Klassikalised jõulukingitused on näiteks arsti- või tööriistakomplektid. Samuti rõõmustaks iga laps, kui kuuse all ootaks teda uhke nukumaja või mänguköök-pood. Need on küll suured kingitused, aga pakuvad mängurõõmu aastateks ning sobivad eriti hästi peredesse, kus on mitu last, meie pere lastel on olemas mitu rollimängukomplekti, mis leiavad väga palju mänguaega!

Sussi sisse kategooria on ka viimastel aastatel populaarne olnud, sest üha rohkem tahavad vanemad pakkuda šokolaadkommi asemel lastele hoopis arendavaid väikeseid mänguasju! Emana näen ise, kui palju pikemat rõõmu valmistavad pisikesed mänguasjad!

Loodan, et leidsid siit valikust ka enda lapsele midagi põnevat mida kuuse alla talle poetada! Kuna jõuluajal on kulutusi rohkelt, siis Sirena poest saad koodiga “scandinavianhome20” oma ostukorvi 20% soodsamalt. Kood kehtib jõuludeni ning ei rakendu Connetix magnetklotsidele.

Rahulikku jõuluaega!

Maria-Silvia

Tekst/kujundus: sirena.ee / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: sirena.ee

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist ESIK

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.