Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Valmistamine:
Koogi põhi:
Määri ja vooderda küpsetusvorm, seejärel kuumuta ahi temperatuurini 180 ° C. Klopi või ja suhkur segistis kergeks ja kohevaks. Sõelu sisse jahu ja lisa sool. Sega, kuni moodustub tainas. Suru tainas ühtlaselt ettevalmistatud vormi ja torgi kogu kahvliga läbi. Küpseta ahjus 15-20 minutit, kuni pealt on lihtsalt kuldne. Jahutage täielikult.
Karamell:
Pange kõik koostisosad suurde potti madalal / keskmisel kuumusel. Segage, kuni kõik on lahustunud, seejärel keetke. SEGADA Sagedasti ja hoogsalt. Pärast keemist segage pidevalt, nii et see ei jääks kinni ja ei põleks panni põhjas / servades.m Kui see muutub paksuks ja on heleda karamellivärviga või jõuab temperatuurini 107 ° C, eemaldage kuumus ja jätkake segamist minut või kaks. Kalla karamell küpsisepõhjale, määri ühtlaselt laiali ja lase täielikult jahtuda.
Šokolaadi lisamine:
Murra šokolaad klaasnõusse. Pliidil sulamiseks pange kauss vaikselt podiseva veega pannile ja segage, kuni see on sulanud. Mikrolaineahjus sulamiseks kuumutage iga 10 sekundi järel iga kord korralikult segades, kuni kaks kolmandikku sulab. Seejärel segage hästi, kuni see on täielikult sulanud. Vala sulatatud šokolaad karamellile ja silu puulusika tagumist osa kasutades.