Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Valmistamine:
Koogi põhi:
Määri ja vooderda küpsetusvorm, seejärel kuumuta ahi temperatuurini 180 ° C. Klopi või ja suhkur segistis kergeks ja kohevaks. Sõelu sisse jahu ja lisa sool. Sega, kuni moodustub tainas. Suru tainas ühtlaselt ettevalmistatud vormi ja torgi kogu kahvliga läbi. Küpseta ahjus 15-20 minutit, kuni pealt on lihtsalt kuldne. Jahutage täielikult.
Karamell:
Pange kõik koostisosad suurde potti madalal / keskmisel kuumusel. Segage, kuni kõik on lahustunud, seejärel keetke. SEGADA Sagedasti ja hoogsalt. Pärast keemist segage pidevalt, nii et see ei jääks kinni ja ei põleks panni põhjas / servades.m Kui see muutub paksuks ja on heleda karamellivärviga või jõuab temperatuurini 107 ° C, eemaldage kuumus ja jätkake segamist minut või kaks. Kalla karamell küpsisepõhjale, määri ühtlaselt laiali ja lase täielikult jahtuda.
Šokolaadi lisamine:
Murra šokolaad klaasnõusse. Pliidil sulamiseks pange kauss vaikselt podiseva veega pannile ja segage, kuni see on sulanud. Mikrolaineahjus sulamiseks kuumutage iga 10 sekundi järel iga kord korralikult segades, kuni kaks kolmandikku sulab. Seejärel segage hästi, kuni see on täielikult sulanud. Vala sulatatud šokolaad karamellile ja silu puulusika tagumist osa kasutades.