Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
SCANDINAVIANHOME OÜ (edaspidi Veebiajakiri "Scandinavian Home" ) haldab järgmist veebiportaali: https://scandinavianhome.ee/
Kasutajate paremaks teenindamiseks kasutab Veebiajakiri "Scandinavian Home" veebiportaal küpsiseid ehk cookie’sid.
Kasutame veebilehel küpsiseid ja küpsistega sarnanevaid tehnoloogilisi lahendusi („küpsised“), mis saadetakse ja salvestatakse kasutaja arvutisse veebilehtede poolt, mida Kasutaja külastab. Küpsis salvestatakse kasutaja veebilehitseja failikataloogis. Juhul, kui kasutaja on külastanud veebilehte varem, loeb veebilehitseja küpsist ning edastab vastava teabe veebilehele või elemendile, mis küpsise algselt salvestas. Lisateave küpsiste kohta on kättesaadav veebilehel www.aboutcookies.org. Küpsised võimaldavad jälgida veebilehe kasutusstatistikat, erinevate veebilehe osade kasutatavust ning veebilehel tehtavaid toiminguid. Küpsisest saadavat teavet kasutatakse veebilehe kasutusmugavuse, sisu parandamise ja turunduse suunamise eesmärgil. Veebiajakiri "Scandinavian Home kuuluvad domeenid võivad muuhulgas sisaldada elemente, mis salvestavad küpsiseid kolmanda isiku nimel.
Veebilehel kasutatavate küpsiste tüübid
-Püsiküpsised on hädavajalikud veebilehel ringi liikumiseks ja selle funktsioonide kasutamiseks. Püsiküpsiste puudumisel ei saaks kasutaja kasutada kõiki veebilehe funktsioone.
-Sessiooniküpsised võimaldavad veebilehel meelde jätta kasutaja poolt tehtud varasemaid valikud (näiteks kasutajanimi, keelevalik) ning seeläbi pakkuda tõhusamaid ja isikupärasemaid funktsioone.
-Jälgimisküpsised koguvad andmeid kasutaja käitumisest veebilehel. Jälgimisküpsisest saadav informatsioon võimaldab tõsta veebilehe kasutusmugavust.
-Reklaamküpsised koguvad andmeid kasutaja sirvimisharjumuste kohta, mis omakorda võimaldab veebilehel esitada kasutaja eelistustega kooskõlas olevat reklaamisisu. Lisaks võimaldab vastav küpsiseliik mõõta reklaamikampaania tõhusust.
Küpsisest keeldumine
Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral peab Kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Vastava soovi korral peab kasutaja muutma oma veebilehitseja seadeid. Parema ülevaate saamiseks on soovitab vaadata kasutaja veebilehitseja küpsiste haldamise suvandeid. Eritüüpi veebilehitsejad kasutavad erinevaid meetodeid küpsiste keelamiseks. Täpsem informatsioon on kuvatud veebilehel www.aboutcookies.org. Mobiiltelefoni veebilehitsejas küpsiste keeldumise juhenditeks võib vaja minna mobiiliseadme kasutusjuhendi abi. Küpsiste blokeerimisel peab Kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi pärast küpsiste blokeerimist enam Kasutajale kättesaadavad olla.
Vasest potid ja pannid on olnud köögikunsti ja koduse elu lahutamatud kaaslased sajandeid. Nende ajatu ilu ja stiilsus peitub mitte ainult nende materjalis, vaid ka nende ainulaadses võimes ühendada vana ja uue.
Iidsetel aegadel valmistatud vasknõud on suutnud püsida läbi ajastute, muutudes aja jooksul pigem väärtuslikumaks. Tänapäeval, kui disain ja esteetika on kodu sisustamisel esmatähtsad, on vasest potid ja pannid suurepärane näide sellest, kuidas ajaloost pärit esemed saavad kaasaegses maailmas oma koha. Nende nõude kaunis punane läige ning soe toon toovad igasse kööki erilise piduliku ja koduse atmosfääri, mis suudab luua sooja ja mugava keskkonna, olgu see siis linnakorter või rahulik maakodu. Sellise materjaliga nõud sobivad suurepäraselt igasse kööki, olgu see siis traditsiooniline või modernne.
Skandinaaviamaades on vasest potid ja pannid eriti hinnatud. Seal mitte ainult ei kasutata neid aktiivselt toiduvalmistamisel, vaid ka eksponeeritakse uhkusega köögis. Riiulitele asetatuna või köögiseinale riputatuna muutuvad need esemed kauniks dekoratiivseks elemendiks, mis loob erilise harmoonia ja soojuse tunnetuse. Vase ilu ei peitu mitte ainult selle visuaalses atraktiivsuses, vaid ka praktilistes omadustes. Selle nõude valmistamise kunst on aastatega paranenud ja rafineerunud, säilitades siiski nende algupärase iseloomu ja funktsionaalsuse. Vasknõude kasutamine köögis pakub mitmeid eeliseid, kuid nende omamine nõuab ka teatud hoolt ja tähelepanu. Kuigi vase loomulik ilu võib ajaga muutuda, jääb tema funktsionaalsus siiski ajakindlaks. Üks vase suuremaid eeliseid on selle erakordne soojusjuhtivus. Vask võimaldab toidul ühtlaselt küpseda, tagades, et kuumus jaotub ühtlaselt kogu panni pinnale. Seda omadust hindavad eriti kokad ja kodukokad, kes soovivad saavutada täpselt parajat küpsetust erinevate roogade puhul. Samal ajal, kui pott või pann pliidilt eemaldada, jahtub vask kiiresti, mis muudab selle eriti kasulikuks teatud delikaatsete toitude valmistamisel, kus on oluline kiire temperatuuri muutus.
Siiski, vasknõude omamine ei tähenda ainult mugavust ja ilu. Need nõuavad regulaarset hooldust, kuna vask on tundlik oksüdeerumise suhtes. Aja jooksul võib nõude pind kaotada oma särava läike ja muutuda plekiliseks. Selle vältimiseks on vajalik, et nõusid puhastatakse ja poleeritakse regulaarselt. See hooldusrituaal võib tunduda veidi ajakulukas, kuid neile, kes hindavad kvaliteeti ja ilu, on see vaeva väärt. Vasknõud, mis on korralikult hooldatud, võivad kesta põlvest põlve, muutudes väärtuslikeks perekonna reliikviateks.
Kui rääkida vasknõude praktilistest aspektidest, siis tuleb meeles pidada, et need on valmistatud materjalist, mis reageerib toidu happesusega. Seetõttu on paljud vasest potid ja pannid seestpoolt kaetud kas roostevaba terase või tinaga, mis aitab vältida vase ja toidu koostoimeid. See kaitsev kiht tagab, et toit ei võta vasest soovimatuid aineid, samas kui välispinna kaunis läige jääb siiski nähtavale ja säilitab oma võlu. Säärased hoolikalt valmistatud nõud on samasugused meistriteosed nagu need, mis valmivad kokkade käte all.
Vasest potid ja pannid sümboliseerivad köögikunsti ajaloos mitte ainult praktilisust, vaid ka ilu, mis suudab ajaga muutuda veelgi väärtuslikumaks. Need nõud on loodud kestma, pakkudes nii esteetilist naudingut kui ka professionaalset toiduvalmistamise kogemust.