Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Koostis:
200 g võid
3 muna
2½ dl suhkrut
6 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
1 tl jahvatatud kardemoni
1 tl jahvatatud ingverit
¼ tl soola
2 dl piima
500 g rabarberit (umbes 1l rabarberitükke)
Pelae puistamiseks
2 supilusikatäit suhkrut
Valmistamine:
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega kuivained omavahel. Lisa need koos jahtunud sulavõiga muna-suhkru segule. Viimasena sega juurde piim. Pese rabarberid ja vajadusel koori õhukeselt. Lõika rabarber risti-rästi õhukesteks viiludeks. Sega tainasse pool rabarberist. Vala tainas ääristatud ahjuplaadile küpsetuspaberile. Puista peale ülejäänud rabarberitükid ja suhkur. Küpseta kooki ahju keskmisel tasemel 175 kraadi juures 35-40 minutit. Lõika veidi jahtunult tükkideks ja serveeri vanillikreemi või jäätisega.
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.