Teile parima veebikogemuse pakkumiseks kasutab see veebisait küpsiseid.
Meie veebisaiti kasutades nõustute küpsiste kasutamisega Lähemalt saab lugeda veebilehe all servas olevast menüüst
Cookies are short reports that are sent and stored on the hard drive of the user's computer through your browser when it connects to a web. Cookies can be used to collect and store user data while connected to provide you the requested services and sometimes tend not to keep. Cookies can be themselves or others.
There are several types of cookies:
So when you access our website, in compliance with Article 22 of Law 34/2002 of the Information Society Services, in the analytical cookies treatment, we have requested your consent to their use. All of this is to improve our services. We use Google Analytics to collect anonymous statistical information such as the number of visitors to our site. Cookies added by Google Analytics are governed by the privacy policies of Google Analytics. If you want you can disable cookies from Google Analytics.
However, please note that you can enable or disable cookies by following the instructions of your browser.
Rikkalik tomatipizzakaste saadakse madalal kuumusel keetmisel, kuni see muutub paksemaks ja läikivaks. Seda on lihtne valmistada ja see sobib suurepäraselt pitsaõhtuks.
Koostis
2 spl oliiviõli
1 väike sibul, peeneks hakitud
1 küüslauguküüs, purustatud
2 x 400g purki tükeldatud tomateid
3 spl tomatipüreed
1 loorberileht
2 spl kuivatatud pune
2 tl pruuni suhkrut
1 väike hunnik basiilikut, peeneks hakitud
Valmistamine
Kuumuta potis õli tasasel tulel, seejärel lisa sibul koos näpuotsatäie soolaga. Prae õrnalt 12-15 minutit või kuni sibul on pehmenenud ja muutub läbipaistvaks. Lisa küüslauk ja prae veel min. Kalla sisse tomatid ja püreesta koos loorberi, pune ja suhkruga. Kuumuta keemiseni ja alanda kuumust. Hauta kaaneta 30–35 minutit või kuni pakseneb ja väheneb. Tõeliselt sileda kastme saamiseks sega mikserig
Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.