Maitsekalt kujundatud, sinakashallis toonis, väikelapse tuba

Maitsekalt kujundatud, sinakashallis toonis, väikelapse tuba

Koridori lõpus paremale jääb armas, sinakashallid toonis väikelapse tuba, kus iga seinaosa  mööbli ja detailidega suurepäraselt ära planeeritud. Tuppa sisenemisel ukse kõrval ruudumustris, suur aken, mis aitab looduslikul valgusel pääseda ka koridori valgustama.

Lastetoa põrandat katab puitpõrand, mis värvitud valgeks. Valge värv aga harmoneerub suurepäraselt halli tooniga ja aitab pisikeses toas esile tulla nii väiksel, pehme karvaga, erinevate värvilaikudega vaibal, kelmikatel toasussidel, kui leludel ja mööblil. Tuppa valitud nii valge mööbel, kui tumedama hallikas sinise tooniga, värvitud vana kapp, mis oma värvigammaga antud tuppa justkui valatud. Vooditekstiil mustriline, valge, hallika ja musta värvitooniga.

Ruumi valgustab päevasel ajal, suur, avar, originaalne, puhtud klaasidega aken, kus väikse aknalaua all on radiaator ära kaetud, lihtsa radiaatori kattega. Otse akna alla paigutatud ka Sebra väikelapse voodi, mida täiustab, lakke kinnitatud hallis toonis Konges Sløjd baldahhiin. Voodi jalutsis, toa nurgas, väike nurgasokkel, kus pind kasutatud ära raamaturiiulina. Voodi peatsis armas väike, jänesega poster. Voodi kõrval, maas, armas Maileg- House of miniature – nukumaja. Nukumaja lähedal, laest rippumas, dekoratiivne kuumaõhupall, mis oma punaste ja valgete triipudega lisab mahedate värvigammade sekka veidi särtsu.

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.