Nanokate vannitoas ja wc-s

Nanokate vannitoas ja wc-s

Kes meist ei sooviks, et vannitoast vaataksid vastu puhtad ning säravad segistid, dušši klaasid, seina- ning põrandaplaadid?

Katlakivi eemaldamine on aeganõudev ettevõtmine. Kuid seda on võimalik lihtsustada. Üks võimalus selleks on peale igat kasutuskorda pinnad hoolikalt loputada ja kuivatada. Kui sa aga pole nii korralik pinna loputaja ja kuivataja olnud ning vannituppa ja wc-sse on ajaga tekkinud lubja- ja pesuvahendijäägid, mida enam tavapuhastusega korda ei saa, siis mida teha?

Selleks puhuks saab appi tulla Nanoksi Estonia, kelle asjatundjad pakuvad täisteenust, mille käigus süvapuhastatakse kõik pinnad nähtavast mustusest ja katlakivist. Seejärel kaetakse puhastatud pinnad mustust hülgava nanokattega. Põhjaliku süvapuhastuse käigus taastatakse nii palju kui võimalik pindade algne välimus ning tänu pinnakattele püsivad pinnad lihtsasti puhastatavad kuni 10 aastat. Lisaks aitab nanokate tõrjuda hallituse teket ning niiskuskahjustusi. Vajadusel sooritavad Nanoksi Estonia asjatundjad ka vuugi parandustöid ja silikoonide vahetust.

Mida tähendab nanotöötlus?

"Nanotöötlus on innovaatiline meetod erinevate ruumide ja pindade kaitsmiseks. Nanoosakeste kasutamine võimaldab muu hulgas parandada erinevate pindade omadusi, saavutamaks suuremat vastupidavust ja lihtsamat puhastatavust. Nanotehnoloogiat kasutatakse laialdaselt ka näiteks kosmeetikas, toiduainetes, mitmesugustes tarbekaupades ja tööstuses."

Mida tähendab nanokate?

"Vannitubade, WC-de ja köökide pindadel kasutatakse olenevalt töödeldavast pinnast eri tüüpi kaitseaineid. Nanoksi Estonia poolt kasutatavad kaitseained on valmistatud uudsel tehnoloogial nanosuuruses ränidioksiidi baasil. Need ained on ohutud nii inimestele, loomadele kui ka keskkonnale. Töötlus muudab pinnad hüdro- ja oleofoobseteks ehk vett ja rasva tõrjuvaks. Tänu sellele muutub puhastamine tunduvalt lihtsamaks. Pinnakatte biostaatilised omadused aga vähendavad tõhusalt mikroorganismide paljunemist kaitstud pinnal."

Kas nanotöötlusega kaasneb ruumi ebameeldiv lõhn?
"Töötluse ajal on  ruumis tunda spetsiifilist lõhna kuid kuivades moodustab pinnakate nähtamatu, lõhnatu, elastse ja hingava kaitsekihi."

Kui pinnad on nanokattega kaetud, kuna võib ruume taas kasutada?
"Nanokattega kaetud pinnad on puudutuskuivad juba mõne tunni möödudes. Pinnakatte täielikuks karastumiseks tuleb aga vältida töödeldud pindade kokkupuudet veega 24 tundi."

Kui kaua peale põhjaliku puhastust ja nanotöötlust saab vannituba ja wc-d taas lihtsamalt puhastada?
" Nanokatte mustust hülgav toime kestab kuni 10 aastat. Omalt poolt anname kaasa ka garantii."

Millist puhastusmeetodit soovitate peale nanotöötlust?
"Anname igale kliendile töötluse järgselt hooldusjuhised edaspidiseks. Nende järgimine kindlustab nanokatte maksimaalselt pika toimeaja.
Enamasti piisab pindade puhastamiseks soojast veest ja mikrokiudlapist. Soovi korral võib kasutada ka jaekaubanduses müüdavaid puhastusvahendeid, mille pH ei ole kõrgem kui 12."

Kui sagedasti peaks põhjalikku puhastust vannitoas ja wc-s tegema?
"Erinevate uurimuste põhjal on välja selgitatud, et vannituba ja wc-d tuleks põhjalikult puhastada vähemalt korra nädalas, kuna nendes ruumides on erinevate bakterite ja mikroorganismide eluks ning paljunemiseks loodud kõige soodsamad tingimused. Tänu nanotöötlusele on aga võimalik säästa oma aega, tervist raha ja ka keskkonda vannitoa puhastuse arvelt. Nanotöötluse järgselt piisab pindade puhastamiseks vaid soojast veest ja mikrokiudlapist."

Fotod ENNE nanotöötlust ja PÄRAST nanotöötlust.

Tekst | kujundus: nanoksi.com / Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: nanoksi.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist VANNITUBA | WC

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.