Milline laud valida kodukontorisse?

Milline laud valida kodukontorisse?
Milline laud sobiks Sinu kodukontorisse, mida pidada silmas laua valikul?

Enne laua ostmist tee eeltööd. Alusta sellest, et jälgi oma kodu interjööri ja vaata, millises toonis või millisest materjalist võiks kodukontorisse valitav laud tulla. Järgmiseks mõõda ära seinaosa, kuhu plaanid laua planeerida. Kui ruum on suur on võimalus ka suurem laud panna, kui ruum kitsas võid planeerida nutikalt ja panna laua asemel hoopis seinale kinnitatav lauaplaat, mis oleks abiks töölauana.

Vastavalt kodu stiilile leidub ka vanakraamipoodides väga efektseid antiikseid kirjutuslaudu, talulaudasid, samuti 50-ndate- 70-ndate põhjamaist disaini.Kui kodu interjööris leidub juba puitmaterjali, siis soovitame sarnases toonis ja materjalis valida ka kirjutuslaud, sest ilus puidu viimistlus koos kompaktse disainiga muudab ka väiksema kodukontori eriti šikiks.

Laua valimisel mõtle ka kaugemale. Kui valid laua, siis mõtle sellele, kas sinu kontoritarbed ja arvuti mahuvad kirjutuslauale mugavalt ära? Kas vajaksid suuremat pinda, et teha aeg-ajalt ka paberitööd? Kuhu panna vajadusel printer? Kas vajaksite sahtleid või mitte? Kas vajaksid kirjutuslaua juurde kuuluvat lisariiulit? Kui oled sellele kõigele mõelnud jääb vaid sobiva laua leidmine.
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.