Kolm põhjamaist kodukontorit koridoris

Kolm põhjamaist kodukontorit koridoris

Kolm head ideed neile, kel esikus või koridoris on avaram ja mahutab ära ka kodukontori osa, kas siis e-mailidele vastamiseks, arvete maksmiseks või mõne muu loometöö tegemiseks.

NR 1 KODUKONTOR

Pisike kodukontor, kus toimub nii arvutiga töötamine, kui paberdokumentidega toimetamine. Töölauaks valitud vana, puidust, klassikalise disainiga söögitool, mille kõrvale kombineeritud puidust, antiikne, kõverdatud jalgadega laud, kahe sahtliga. Mõlemad mööblidetailid värvitud mustaks.

Lisaks paigutatud seinale õhuline string riiul, millele paigutatud erinevad lelud ja mudelid, mis annavad aimu, et selles peres elavad lapsed, kelle lemmik mänguasjad, millega enam ei mängita on leidnud nüüd koha esiletõstetult esikus.

NR 2 KODUKONTOR

Antud esiku kodukontoris saavad valmis kaunid kunstiteosed. Kuna esikus puuduvad aknad või aken on läbimõeldud lahendatud ka see probleem.  Kirjutuslaud paigutatud täpselt elutoa kahele poole avatavate uste vastasseina, et uste lahti olemisel, pääseks elutoa akendest piisavalt loodusliku valgust ka esiku kodukontori osale. Lisavalgustina kasutakse nii süvistatud laevalgusteid kui vaasikujulist disainvalgustit. Mööbli osas valitud IKEA lauaplaadist ja lauajalgadest kombineeritud kirjutuslaud, mille juurde valitud musta tooni puidust söögilaud. Kirjutuslaua seinal efektiks mitmed erineva disainiga peeglid, annavad aimu skandinaavia stiili armastavast inimesest. Üldmulje lihtne ja maitsekas.

NR 3 KODUKONTOR

Antud kodukontori ainsaks aknaks on teisi ruume eraldava seina kolme ruuduga aken, kust kahjuks ei lange piisaval hulgal ruumi valgustama loodusliku valgust. Seetõttu on abiks nii süvistatud valgustid laes, kui suunatav, reguleeritav laualamp.  Esiku efektsesse kaarega nurka sobitatud mitmed kataloogid, mida ilmselt ka töö tegemisel aeg-ajalt kasutatakse. Töölauaks valitud antiikne, mitme sahtliga puitlaud, mis korteri ilmega ülihästi kokku sobitub. Laua juurde valitud taas söögitool, pehme padjaga. NB! Soovitame pikemateks töötundideks kindlasti valida tool, mis toetab selga ja millele ei peaks lisana juurde panema mõnd pehmendavat patja, see võib töötada sel juhul hoopis teie kahjuks ja koormata selga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.