Mitte tavaline lauavalgusti, rohkem disaini

Mitte tavaline lauavalgusti, rohkem disaini
Pole just harv, kui märkame kodudes omanäolisi valgusteid. Kas ja milline lauavalgusti võiks kodukontoris olla pilgupüüdja?

Iga valgusti valimisel ka disainvalgusti valimisel on oluline jälgida lisaks ilule kindlasti ka valguse tugevust, et hiljem kodukontorisse valitud valgustus silmadele liigselt kurja ei teeks. Vaata oma kodukontor üle ja jälgi ka seda kas ruumi paistab ka looduslik valgus. Kindlasti võiks laud asetseda võimalusel aknalaua juures, et enamuse päevast saaks läbi ajada loodusliku valgusega, sest loomulik valgus on teie silmadele palju parem. Suunatavad laualambid on ideaalsed, kuna saate ise reguleerida nende kõrgust ja nurka vastavalt oma soovile. Pehmema valgusega lauavalgustid aitavad ruumi valgust hajutada ja ei tee silmadele liigselt liiga.

Antud kodukontoris DCW Editions BS3 laualamp, mis disainitud Bernard Schottlanderi poolt aastal 1951. Kauni disainiga lamp on siiani nii kunstnike kui disainerite lemmik. Antud lamp sobib ideaalselt kodukontorisse, töölaua kohale, kuna on kergelt suunatav.

Itaalia disaineri Maurizio Navone messingist lamp.

IKEA laualamp FORSA on klassikalises stiilis, terasest laualamp, mille lambijalga ja kuplit saab reguleerida. Lamp sobib ideaalselt kodukontori lauale.

IKEA, HEKTAR laualamp on ideaalne kodukontorisse, kuna lambijalga ja kuplit saab vastavalt vajadusele reguleerida ja suunata.

IKEA YPPERLIG LED laualamp sobib samuti ideaalselt kodukontorisse oma ülesannet täitma. Lambijalga ja -kuplit saab reguleerida, mistõttu saad valguse suunata just sinna, kuhu vaja. Samuti saab valgust hämardada.

IKEA laualamp STOCKHOLM, 2017a mudeli elegantne disain.

HAY, Cloche laualamp pakub otsest allapoole suunatud valgust, mis muudab selle ideaalseks lambiks eriti laua jaoks. Lars Beller Fjetlandi disainitud Cloche lambil on tugev liivapritsiga malmist alus, pulbervärvitud alumiiniumist vars ja kaunis kedratud terasvarjund, mis koos loovad elegantse terviku.

Formakami JH18 from & tradition on laualamp, mis on selgelt inspireeritud traditsioonilisest Aasiast. Formakami tootes on edukalt ühendatud nii vana kui uus. Lamp on stiilne ja lihtne ning riispaberi kasutamine annab sellele sooja ja meeldiva valguse. Formakami laualambi saab paigutada ükskõik kuhu oma kodus, ainus piir on teie kujutlusvõime. Antud lamp sobib kodukontorisse, kus ei vajata tugevat valgust.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta | Fotod: entrancemakleri.se 1, 2, 3, 6, 8, alvhem.com 4, 5, 7, 9

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KODUKONTOR

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa
jälgi meid siin

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Scandinavian HOME alustas tegevust aastal 2015.