Koostis
1 tass piima
6 viilu saia
1kg veise hakkliha
1 tass värskelt riivitud parmesani juustu
3/4 teelusikatäit soola
Värskelt jahvatatud must pipar
1/3 tassi värsket peterselli, hakitud
4 muna
Kaste:
1/2 tassi ketšupit
1/3 tassi pruuni suhkrut
1 tl sinepit
1 Tabasco kastet (väike kogus)
Valmistamine
Kuumuta ahi 175kraadini.
Pane sai suurde kaussi ja valage viilude peale piim. Laske neil 5 minutit liguneda. Lisage ülejäänud koostisosad ja kasutage segamiseks oma käsi. Püüdke nii, et segu oleks piisavalt segatud. Vormi segust päts ja aseta võitatud piklikusse keeksivormi. Nüüd sega kastme koostisosad ja pintselda sellega 1/3 pikkpoisist. Küpsetage pikkpoissi keskmisel restil 45 minutit. Eemaldage see ahjust ja pintseldage sellele veel 1/3 kastmest. Küpseta veel 25 minutit. Eemaldage ahjust ja laske sellel enne viilutamist 10 minutit seista. Laske sel puhata, et mahlad saaksid uuesti liha sisse imenduda.
Kui soovid avaldada reklaami,
võta meiega ühendust