Retsept | Räimevorm

Koostisosad

 

500 g räime fileesid
soola ja musta pipart
2 dl 35% rõõska koort
värsket tilli

2 mugulsibulat

Natuke õli

 

Valmistamine:

 

Määri ahjuvorm kergelt õliga. Nüüd laota räimefileed ja sibularõngad vormi. Antud kogusest peaks tulema kolm kihti. Iga kihile raputa õrnalt soola ja pipart.  Küpseta 180 kraadise ahju keskosas umbes 20 minutit, kuni  räimed läbi küpsenud. Nüüd vala peale koor ja küpseta veel 10 minutit.

 

Serveeri keedetud kartulitega.

 

 
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: Johan Gotta

Head teemad lugemiseks

Enim loetud artiklid

"Soovid meie ajakirjas reklaami, siis kirjuta toimetusele"

scandinavianhomeajakiri@gmail.com

Loe ja vaata kõiki artikleid rubriigist KOKKAMINE PÕHJAMAAL

Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.