Retsept | Sealiha Prantsuse moodi

Koostis:
800 g kartulit
1kg sea välisfileed
3 mugulsibulat
200g sampinjone
300g riivjuustu (mozzarella, zedar)
150g majoneesi
soola
pipart
0,5tl oreganot
1tl küüslaugu pulbrit ja pisut muskaatpähklit
Õli ahjuplaadile määrimiseks


Valmistamine
Lõika liha u.poole sentimeetriteks lõikudeks, kata kilega ja vasarda mõlemalt poolt. Lisa soola ja pipart mõlemale lihapoolele. Pane kaussi ja sega vähese majoneesiga. Riivi kartul õhukesteks viiludeks ning pane kaussi. Nüüd lisa maitseained ja majonees, sega kõik läbi . Lõika sibul pooleks ja viiluta. Määri ahjuplaat õliga ja aseta sibulaviilud plaadile. Lao liha sibulaviilude peale. Liha peale laota kartuliviilud. Viiluta seened ja aseta kartulipeale. Puista peale pooled riivjuustust ja majonees. Küpseta ahjus 190* u. 50min. Lisa ülejäänud juust ja küpseta veel 10min.
Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.