Retsept | Rosolje

Koostis

400 g     Peet (keedetud)     
200 g     Kartul (keedetud)     
200 g     Porgand (keedetud)     
2 tk     Heeringafilee     
2 tk     Hapukurk     
2 tk     Hapud õunad     
200 g     seapraad või keedetud veiseliha     
3 tk     Muna (keedetud)
5 dl     Paksem hapukoor     
1 tl     Sool     
0.5 tl     Kange sinep     
 
Valmistamine

Lõika kõik salatiained väikesteks tükkideks, pane veidi muna kaunistamiseks kõrvale. Sega kastmeks kokku hapukoor, sinep, sool ja suhkur. Sega tükeldatud ained kastmega läbi ning lase tund-kaks maitsestuda. Kaunista peenestatud munaga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.