Retsept | Küpsed tomatid grillile

Koostis

Küpsed tomatid (vali ise kas suuremad või väiksemad)
Oliivõli

sool

Must pipar

Valmistamine

Kõigepealt lõika tomatid pooleks, siis maitsesta soola, pipra,  ja oliivõliga ja ongi valmis. Grillile pane lõikepool ülespoole ja küpseta niikaua kuni tomatid on pehmed kuid mitte lödid. Grillida on võimalik erinevaid köögivilju, väga kiirelt ja maitsvad tomatid sobivad hästi erinevate lihade kõrvale. Eriti maitsvad on väikesed kirsstomatid.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.