Retsept | Vaarikarull

Koostis

RULL
4 tk     Muna     
1 dl     nisujahu     
1 dl     kartulijahu     
2 dl     suhkur     
1 tl     Küpsetuspulber

Täidis
400 g     kohupiimapasta     
2 dl ( 1 pakk)     vahukoor     
0.5 dl     suhkur     
1 tl     Vanill- või vanilliinsuhkur     
3 kuni 5 dl     Vaarikas

Valmistamine
Kuumuta ahi 200°C-ni. Vahusta munad suhkruga. Sõelu hulka eelnevalt segatud kuivained. Määri tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 10 minutit. Kummuta biskviit teisele, suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Koori ahjus olnud paber ettevaatlikult maha. Keera tainas koos uue paberiga rulli ja jäta jahtuma. Täidise tegemiseks vahusta vahukoor suhkruga ning sega kohupiima ja vaarikatega. Määri täidis jahtunud põhjale ning keera paberi abil rulli. Keera rull paberisse ja lase 15-30 minutit maitsestuda.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.