Retsept | Salat, muna ja bruschetta

Koostis

3 spl oliiviõli
2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
2 tšillit, tükeldatud
Punt salatit (umbes 12 lehte)
1 sidruni mahl
2 spl äädikat
4 suurt muna
4 viilu küpsetatud saia, röstitud

Valmistamine

Kuumutage õli suurel praepannil üle keskmise kuumuse. Lisa küüslauk , tšilli ja küpseta umbes 1 minut. Lisage salat  ja küpseta veel 2-3 minutit. Nüüd lisada sidrunikoor ja sidruni mahl ning värskelt jahvatatud must pipar. Vahepeal keetke vett suures  potis,  lisage äädikat ja soola. Vähendage kuumust ja lisage koorest eemaldatud munad, keetke 2-3 minutit. Lõigake saiast 1cm jämedused viilud ja röstige kergelt krõbedaks, asetage saiale maisestatud salat ja muna. Maitsesta meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga ning serveeri.

 

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.