Retsept | Kanakarri riisiga

Koostis

1-2 sibulat, 400 g kanafileed
1 punane paprika
praadimiseks õli
1 tl karripulbrit (võib olla kuhjaga teelusikatäis)
1 hakitud küüslauguküüs
0.75 sl Dijoni sinepit, 0.5-0.75 tl soola
1 sl nisujahu
2 dl piima, 2 dl 10% rõõska koort, hakitud värsket peterselli
musta pipart


Valmistamine
 
Haki sibul, lõika kanafileed ja paprika ribadeks. Kuumuta pannil õli, lisa sibul, paprika ja kanafileeribad ning prae 4-5 minutit, aeg-ajalt segades, kuni kana on värvi muutnud.  Lisa karripulber, sool ja hakitud küüslauk, seejärel ka sinep. Sega läbi ja kuumuta minut aega.  Puista peale jahu, sega läbi. Lisa rõõsk koor ja piim ning kuumuta, kuni kaste on veidi paksenenud. Maitsesta pipra ja vajadusel veel soolaga, sega hulka hakitud petersell.

Serveeri keedetud riisiga.

Tekst/kujundus: Scandinavian Home | S.Heinmets, J.Gotta
Fotod: erakogu
Ideed ja inspiratsioon ei saa kunagi otsa

Kirjuta meie toimetusele

Ajakiri ScandinavianHOME alustas tegevust aastal 2015.